To project 149M ονομάστηκε τελικά... Ferrari California T.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To project 149M ονομάστηκε τελικά... Ferrari California T.

H νέα Ferrari California T

7.935 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2014)

Επιτέλους, η Ferrari έδωσε τέλος στην αγωνία μας σχετικά με το project 149M, αφού το νέο μοντέλο που αποκάλυψε αποτελεί τη νέα γενιά της «ανοιχτής» καλλονής με την ονομασία California T.

H νέα Ferrari California T αποτελεί τη νέα γενιά του «ανοιχτού» μοντέλου. Η Ιταλίδα καλλονή έχει επανασχεδιαστεί με αρκετά στοιχεία να είναι δανεισμένα από την F12 Berlinetta, όπως είναι η αεροδυναμική σχεδίαση και το σχήμα των εμπρός φωτιστικών. Επίσης, διακρίνεται από τη μεγαλύτερη εμπρός γρίλια και τους δύο αεραγωγούς στο καπό. Στο πλαϊνό τμήμα βλέπουμε τη δυναμική γραμμή που ξεκινάει από το εμπρός φτερό και φτάνει στα μέσα σχεδόν της πόρτας, ενώ οι εξωτερικοί καθρέφτες έχουν επανασχεδιαστεί και έχουν γίνει πολύ πιο κομψοί.
Kάτω από το καπό της νέας California T βρίσκεται ο Twin-Turbo V8 3,8 λτ. κινητήρας -για τον οποίο μας προϊδέαζε το αρχίγραμμα Τ- που εφοδιάζει και τη Maserati Quattroporte. Ο εν λόγω κινητήρας έχει απόδοση 560 ίππους και 755 Nm ροπής. Τη διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 3,6 δλ. να την ολοκληρώσει και -σύμφωνα με τη φίρμα- καταναλώνει 10,5 λτ./100 χλμ.

Αρκετά στοιχεία στην εμφάνισή της έχουν δανειστεί από την F12 berlinetta.

Αρκετά στοιχεία στην εμφάνισή της έχουν δανειστεί από την F12 berlinetta.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center