Στον απόηχο του σκανδάλου με τις εκπομπές ρύπων στα πετρελαιοκίνητα μοντέλα της, η VW προχωρά σε νέα ανάκληση 800.000 αυτοκινήτων.

Στον απόηχο του σκανδάλου με τις εκπομπές ρύπων στα πετρελαιοκίνητα μοντέλα της, η VW προχωρά σε νέα ανάκληση 800.000 αυτοκινήτων.

VW: Ανάκληση οχημάτων

5.286 Επισκέψεις στο άρθρο (25/3/2016)

Ο όμιλος Volkswagen ανακαλεί προληπτικά, περίπου 800.000 οχήματα, σε διεθνές επίπεδο για την αντιμετώπιση ενός πιθανού προβλήματος, μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν.

Η γερμανική φίρμα προσπαθεί να «συνέλθει» στον απόηχο του σκανδάλου, που είχε προκληθεί μετά την αποκάλυψη, για το λογισμικό παραποίησης αποτελεσμάτων των ελέγχων εκπομπής ρύπων, που είχε εγκατασταθεί σε πάνω από 11 εκατομμύρια πετρελαιοκίνητα μοντέλα της διεθνώς.Η ανάκληση αφορά 391.000 Touareg της VW και 409.477 Cayenne της Porsche, που κατασκευάστηκαν από το 2011 ως το 2016, διευκρίνισε ο όμιλος σε δύο ξεχωριστές ανακοινώσεις. Το πρόβλημα αφορά ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας του ενός από τα πεντάλ των οχημάτων αυτών.
Σύμφωνα με δηλώσεις της γερμανικής εταιρείας, εντοπίστηκε κάποιο πρόβλημα, κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου, το οποίο πλέον έχει διορθωθεί στα οχήματα των ίδιων τύπων που παράγονται σήμερα. Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων, που αφορά η ανάκληση θα ενημερωθούν, με επικοινωνία απευθείας από την VW. Υπολογίζεται επίσης ότι ο χρόνος αποκατάστασης του προβλήματος δεν θα διαρκέσει περισσότερο από μισή ώρα.Υπενθυμίζουμε ότι μερικές ημέρες νωρίτερα, ο όμιλος είχε ανακοινώσει την ανάκληση 177.000 Passat, λόγω ενός πιθανού προβλήματος στα ηλεκτρικά τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
citroen