V-KOOL

V-KOOL

2.663.894 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η V-KOOL αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως μια κορυφαία μάρκα 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η  V - KOOL παρέχει στην Ελληνική αγορά μια αυτοτελή μονάδα ενεργειακών λύσεων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, με έξυπνες και πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα, που βασίζονται στην απόρριψη της Ηλιακής Ακτινοβολίας και τις βλαβερές και ανεπιθύμητες επιπτώσεις της.
Η V-KOOL Athens  που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της V-KOOL International, για την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Με τριακονταετή εμπειρία στις ΗΠΑ και στις διεθνείς αγορές στις ενεργειακές λύσεις και στις λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.
Είναι πρωτοπόρος και αποκλειστική παραγωγός του μοναδικού διαυγούς φιλμ"Επιλεκτικού Φάσματος" στον κόσμο, όπου μεταδίδει σε ποσοστό πάνω από 75-80% του φωτός ημέρας, ενώ απωθεί 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας και 94% της υπέρυθρης θερμότητας. Βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο στην παραγωγή και εκμετάλλευση μεμβρανών, την Eastman Chemical Company .

Αντανάκλαση, όχι απορρόφηση
Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεμβράνες, η ανώτερη απόδοση απόρριψης θερμότητας της V-KOOL είναι προφανώς αισθητή επειδή τα βαμμένα και τα συμβατικά φιλμ απορροφούν υπέρυθρη θερμότητα και κάνουν το γυαλί ζεστό, ενώ οι μεμβράνες της σειράς V-KOOL Solitaire διαθέτουν δυνατότητες ανάκλασης της θερμικής υπέρυθρης ακτινοβολίας ώστε βοηθούν στη διατήρηση και τών τζαμιών και τού εσωτερικού του χώρου σας σε πιο άνετη θερμοκρασία.

Οι ηλιακές μεμβράνες εξοικονομούν σημαντικά  
H μεγάλη πρόσφορα των μεμβρανών της V-KOOL στον καταναλωτή είναι η σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Η δεδομένη βελτίωση στην απόδοση του κλιματιστικού (έως 60%) εξασφαλίζει οικονομία στον λογαριασμό του ρεύματος έως και 40% κατά τις ημέρες που χρησιμοποιείται ο κλιματισμός.
Απώτερος σκοπός της εταιρείας V-KOOL είναι η δημιουργία άνετων και υγιεινών χώρων εργασίας και διαβίωσης. Η V-KOOL σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει τα χρωματιστά ή αντανακλαστικά τζάμια ή φιλμ και όλα τα άλλα προϊόντα που καταπολεμούν τη ζέστη. Το χρωματιστό τζάμι ή φιλμ, κλείνει έξω το φως ενώ επιτρέπει τη μετάδοση της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Οι σκούροι χρωματισμοί απορροφούν γρήγορα την θερμότητα με αποτέλεσμα να την ακτινοβολούν και να δημιουργούν θερμικό στρες στο γυαλί. Στην περίπτωση της V-KOOL,το φιλμ είναι σχεδιασμένο ειδικά να μεταδίδει το φως αλλά να αντανακλά την θερμότητα.

Και δεν είναι μόνο αυτό.

Η ασφάλεια που σας παρέχει η V-KOOL, με τα ειδικά γι αυτό τον λόγο σχεδιασμένα φιλμ, είναι η επιπλέον ανάγκη της εποχής. Χωρίς τραυματισμούς, με σημαντική χρονικά καθυστέρηση στην διάτρηση και θραύση, είστε σε πλεονεκτική θέση όποιας κακόβουλης απειλής, ή κάποιου ατυχούς γεγονότος. Τα 28000 psi ελαστικής ανθεκτικότητας σας την εξασφαλίζουν.

Αναλυτικότερα, οι εφαρμογές της V - KOOL

Μεμβράνες Αυτοκινήτων

- Μοναδική αντανακλαστική τεχνολογία της Υπέρυθρης Ακτινοβολίας
- Οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων της V-KOOL ενσωματώνουν την αποκλειστική τεχνολογία V-KOOL XIR που αντανακλά επιλεγμένα υπέρυθρη
θερμότητα, ενώ οι μεμβράνες του ανταγωνισμού απορροφούν υπέρυθρη θερμότητα. Περισσότερα από 25 εκατομμύρια αυτοκίνητα έχουν ενσωματώσει την Τεχνολογία XIR της V-KOOL παγκοσμίως.

Car Wrap – Ντύσιμο Αυτοκινήτων – Σκαφών – Moto
Αλλάξτε την εμφάνιση των οχημάτων σας δίνοντας τους το προσωπικό σας στύλ. Η KOOLSkinZ θα μετατρέψει το αυτοκίνητό σας (στόλου ή ΙΧ ) σε μία κινούμενη διαφήμιση για την επιχείρησή σας.

Μεμβράνη Προστασίας Χρώματος V-KOOL PPF
Premium προστασία για το χρώμα του αυτοκινήτου σας.
Το V-KOOL Paint Protection Film (PPF) εμπιστεύεται από τους ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων για να προσφέρει μια ανώτερη λύση προστασίας βαφής αυτοκινήτου. Τα προϊόντα προσφέρουν μια μοναδική Υδροφοβική προστασία Aqua-Coat που απωθεί τα υγρά και μειώνει τα σημάδια του νερού, διατηρώντας το αυτοκίνητό σας γυαλιστερό και όμορφο.

OZONISE – Μικροβιακή απολύμανση και απόσμηση Αυτοκινήτων
Η V-KOOL Athens έρχεται να "καθαρίσει για σας" τους χώρους των οχημάτων που χρησιμοποιούμε, προσφέροντας τα κορυφαία συστήματα μικροβιακής απολύμανσης και άμυνας με συσκευές και συστήματα της Ozonise.  Στη V-KOOL προφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες Απολύμανσης και Βιολογικού καθαρισμού, με τη τελευταία τεχνολογία και με συνεργασία με μια από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα της συμβατικής καθαρότητας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε  Custom Services

Απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί την V KOOL XIR Technology


Απολάυστε το βίντεο της V-KOOL Paint Protection Film.
Προστατέψτε το πρωτότυπο χρώμα του αυτοκινήτου σας από μικρές εκδορές

 


V - KOOL ATHENS - ΚΩΤΟΥΛΑΣ Β ΜΑΡΤΙΝΗΣ Α ΟΕ
Καλέστε:  2109637730
Δείτε: https://v-kool.gr/
Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/vkoolathens/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

ELASTIKA 2024
moto