Η εταιρεία FILIPPOUPOLITIS στελεχώνεται διαθέτει μεγάλη γκάμα λύσεων σε ποιοτικά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (και καινούρια εισαγωγής), σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Στελεχώνεται από εξειδικευμένο πρ

Η εταιρεία FILIPPOUPOLITIS στελεχώνεται διαθέτει μεγάλη γκάμα λύσεων σε ποιοτικά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (και καινούρια εισαγωγής), σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό. Εξυπηρετεί άμεσα τις παραγγελίες σας. Στέλνει τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα και χωρίς επιβάρυνση. Δέιτε περισσότερα με 1 κλικ!

Filippoupolitis

2.663.622 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η εταιρία ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS δραστηροποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και  40 χρόνια!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η καταξίωσή της στο χώρο των ευρωπαϊκών κατά βάση ανταλλακτικών και η πολυετή της πείρα υπόσχεται την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.
Στο ιδιόκτητο κατάστημά της που εδρεύει στην περιοχή της Μεταμόρφωσης διαθέτει πληθώρα ποιοτικών μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, καθώς και καινούριων εισαγωγής.
Εκτός αυτού, κατόπιν παραγγελίας μπορεί να προμηθεύσει του πελάτες της με καινούρια γνήσια ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία FILIPPOUPOLITIS στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες της αφού στέλνει τα ανταλλακτικά αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα και χωρίς επιβάρυνση.
Για αυτό και μετά από 40 χρόνια στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων έχει καταφέρει να στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο με εύκολη πρόσβαση και άνεση στα τμήματα ανταλλακτικών και φανοποιείας.

H εταιρεία Αφοι Φιλιππουπολιτη Ο.Ε ιδρύθηκε το 1977 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία ανταλλακτικων αυτοκινητων. Με το πέρασμα του χρόνου και με την στήριξη των πελατών μας, η εταιρία προχώρησε στην εισαγωγή και διάθεση επιπλέον προϊόντων. 

Στο κατάστημα FILIPPOUPOLITIS μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα των προιόντων καθώς και την ποιότητας τους, 

Η προσωπική εμπειρία  σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό , εγγυάται την ιδανικότερη επίλυση των προβλημάτων των πελατών, για κάθε περίπτωση. 
Βασικός στόχος της FILIPPOUPOLITIS παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης των πελατών, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης τους, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος.

Η εταιρεία FILIPPOUPOLITIS διαθέτει τα εξής προϊόντα: 

FILIPPOUPOLITIS
Καλέστε: 2102830812
Δείτε με 1 κλικ: https://filippoupolitis.gr/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
test center