Semitron

Semitron

2.664.510 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η εταιρεία SEMITRON S.A διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, η οποία, σε συνδυασμό με την απόλυτη εξειδίκευση του προσωπικού στο αντικείμενο, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού οδηγού ταξί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Εκτός από τα προϊόντα, στη SEMITRON θα βρείτε καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες τόσο για οδηγούς αλλά και για ιδιοκτήτες ταξί.

SEMITRON SA. ιδρύθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη και λειτουργεί σε ιδιόκτητες, σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου - Θεσσαλονίκης. Με τεχνολογία αιχμής και μηχανικούς υψηλού επιστημονικού επιπέδου, η SEMITRON έχει ακολουθήσει για 40 χρόνια την πιο κατάλληλη διαδρομή για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και την εισαγωγή εξειδικευμένων λύσεων.Η εταιρεία είναι μία από τις μεγαλύτερες στον τομέα προϊόντων νέας τεχνολογίας στην Ελλάδα και γνωστή στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Προϊόντα & Υπηρεσίες της SEMITRON

Ταξίμετρα
Είτε πρόκειται για ένα κανονικό ταξίμετρο, ένα ταξίμετρο καθρέφτη ή ένα ταξίμετρο με ενσωματωμένο εκτυπωτή, το ταξίμετρο SEMITRON είναι φιλικό προς το χρήστη, σχεδιασμένο με τεχνολογία προηγμένης τεχνολογίας και κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά για υψηλές θερμοκρασίες και εκτεταμένη χρήση.
Το ιδανικό εργαλείο για μεμονωμένους ιδιοκτήτες καθώς και για στόλους ταξί, παγκοσμίως.

Οδόμετρα
Είτε πρόκειται για συνηθισμένο οδόμετρο είτε για οδόμετρο καθρεφτών, το οδόμετρο SEMITRON είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία, συνδυάζοντας καινοτόμο σχεδιασμό και απαράμιλλη φιλικότητα προς τον χρήστη, καθιστώντας το – το ιδανικό εργαλείο για ιδιωτικά ενοικιαζόμενα οχήματα.

Εκτυπωτές
Ο θερμικός εκτυπωτής SEMITRON έχει αναπτυχθεί για να καλύψει τις ανάγκες εφαρμογών που απαιτούν εξαιρετικά μικρό μέγεθος και αδιάλειπτη εκτύπωση, παρέχοντας αυτοπεποίθηση και αμεσότητα κατά τη χρήση. Είναι κατάλληλο για εφαρμογές, όπου η αντοχή και η ανθεκτικότητα είναι ζωτικής σημασίας.

Συστήματα τηλεματικής
Συσκευές για μετάδοση δεδομένων και εντοπισμού θέσης μέσω του Διαδικτύου (GPRS), με στόχο να παρέχουν μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των αλλαγών ταξί.
Πλήρως συμβατό με τα ταξίμετρα της σειράς Panther P6, σας επιτρέπει να διασφαλίσετε την εγγραφή των δεδομένων σας με ψηφιακή υπογραφή επιτυγχάνοντας ακεραιότητα δεδομένων.

Σημάδι οροφής
Τα σήματα οροφής SEMITRON είναι κατασκευασμένα από ειδικό κραδασμό και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε καιρικές συνθήκες. Σχεδιασμένο για χαμηλή κατανάλωση με υψηλή φωτεινότητα και ομαλό εσωτερικό φωτισμό LED.

Περιφερειακά
Το SEMITRON προσφέρει πολλές περιφερειακές συσκευές για αποθήκευση και διαχείριση όλων των πληροφοριών σχετικά με τη βάρδια του οδηγού ταξί. Αυτές οι συσκευές πρέπει να συνδεθούν με ταξίμετρο σειράς Panther 6.
Εκτός από τον έλεγχο ταυτότητας του προγράμματος οδήγησης και την αποθήκευση δεδομένων, έχετε την επιλογή να στείλετε τα δεδομένα μέσω του Διαδικτύου, υπό την προϋπόθεση ότι είναι συνδεδεμένα σε μια συσκευή μετάδοσης SEMITRON.

Εφαρμογές
Ιδανικό για οδηγούς και ιδιοκτήτες για ακριβή και συνολική παρακολούθηση των δαπανών και των εσόδων των μετατοπίσεων, καθώς και για λεπτομερείς πληροφορίες των διαδρομών.

Προγραμματισμός
Είτε με το Taxi Suite - Λογισμικό προγραμματισμού είτε με τη φορητή συσκευή προγραμματισμού, το SEMITRON δίνει στον εγκαταστάτη την ευκαιρία, για εύκολο προγραμματισμό τιμολογίων και παραμέτρων ταξιμέτρων.

"Υπηρέτης"
Οι μεταδιδόμενες πληροφορίες της αλλαγής οδηγού ταξί μπορούν να αποθηκευτούν σε έναν ειδικά σχεδιασμένο διακομιστή και να αναλυθούν από μια εφαρμογή ιστού που διατηρεί τα δεδομένα σας σε μια δυναμική και ακριβή βάση δεδομένων.
Είναι ιδανικό για μικρούς ή μεγάλους στόλους που αναζητούν ακρίβεια και λεπτομερείς πληροφορίες για τη βάρδια.

Δοκιμαστής
Το P6 Tester, χρησιμοποιείται για τον έλεγχο και την επαλήθευση της αντίδρασης ταξιμέτρου με βάση τα σήματα που είναι διαθέσιμα μέσω αυτής.

 
SEMITRON SA.
Καλέστε:    2310796963
Δείτε:         semitron.gr/el
Ακολουθήστε: www.facebook.com/semitronindia/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

peugeot
NISSAN