Με λυμένα τα θέματα αυτονομίας και φόρτισης. Με κόστος χρήσης σχεδόν στο μισό σε σχέση με ένα συμβατικό αυτοκίνητο. Τι θα λέγατε αν είχατε δραχμική μα και ηθική ικανοποίηση από μία επιλογή όπως το να
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με λυμένα τα θέματα αυτονομίας και φόρτισης. Με κόστος χρήσης σχεδόν στο μισό σε σχέση με ένα συμβατικό αυτοκίνητο. Τι θα λέγατε αν είχατε δραχμική μα και ηθική ικανοποίηση από μία επιλογή όπως το να επιλέξετε ηλεκτροκίνητο όχημα για τις μετακινήσεις σας; Η Lease Plan προσφέρει μια σειρά από Special Deals για να τα έχετε όλα! Δείτε με 1 κλικ!

LeasePlan

2.664.201 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η βιωσιμότητα είναι στο επίκεντρο και επηρεάζει την καθημερινότητα και τις επιλογές μας. Επηρεάζει επίσης τον κλάδο τις μετακίνησης, με τις αυτοκινητοβιομηχανίες να ενισχύουν την γκάμα των οχημάτων με μειωμένες ή ακόμα και μηδενικές εκπομπές ρύπων, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες και προς όφελος του περιβάλλοντος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Έτσι, η ηλεκτροκίνηση, που αποτελεί βασικό πυλώνα στη μάχη ενάντια στην κλιματική αλλαγή, αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και στη χώρα μας.

Προσβλέποντας, λοιπόν, στο ηλεκτρικό παρόν και μέλλον της αυτοκίνησης, η LeasePlan, ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή αυτοκινήτου ως υπηρεσία (Car-as-a-Service), δεσμεύεται για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης με μία σειρά από ενέργειες, μεταξύ των οποίων και τα Special Deals για ηλεκτρικά και Plug-in υβριδικά αυτοκίνητα. Με αυτό τον τρόπο, η LeasePlan προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης, σε όσους βλέπουν τα αρκετά και ουσιαστικά οφέλη της. Ποια είναι όμως αυτά; Ας τα δούμε ένα-ένα παρακάτω…

Φροντίδα για εσάς και για το περιβάλλον
Επιλέγοντας ένα ηλεκτρικό όχημα απολαμβάνετε την ηθική ικανοποίηση του να συνεισφέρετε στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς τα ηλεκτρικά και Plug-in υβριδικά μοντέλα εκπέμπουν από ελάχιστους έως και μηδενικούς ρύπους έχοντας έτσι μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα από εκείνα με συμβατικούς κινητήρες (βενζίνης ή diesel). Επιπλέον, λόγω των μειωμένων ή μηδενικών (στην περίπτωση των αμιγώς ηλεκτρικών) ρύπων μπορείτε να μπείτε στον πράσινο δακτύλιο ανά πάσα στιγμή, χωρίς περιορισμό.

Με αυτονομία μεγαλύτερη των 300 χλμ. & διαρκώς μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης!
«Και πού θα το φορτίζω;» ίσως αναρωτηθείτε. Οι υποδομές στην Ελλάδα βελτιώνονται συνεχώς και οι τεχνικές οδηγίες για τα Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, που προβλέπουν τουλάχιστον 1 φορτιστή ανά 1.000 κατοίκους σε κάθε Δήμο, έχουν ήδη οριστικοποιηθεί. Στην Αττική, λειτουργούν ήδη περισσότερα από 55 σημεία φόρτισης, σύμφωνα με τον χάρτη PlugShare, ενώ όλοι οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι και πόλεις της Ελλάδος διαθέτουν δίκτυο ταχυφορτιστών, το οποίο διαρκώς αναπτύσσεται. Παράλληλα, η LeasePlan μπορεί να σας υποστηρίξει στην επιλογή και εγκατάσταση φορτιστή στον χώρο στάθμευσης της εταιρείας σας ή ακόμη και στο σπίτι σας . Σε όλα αυτά, προσθέστε και την αυξημένη αυτονομία της νέας γενιάς των ηλεκτρικών οχημάτων, αφού τώρα ακόμα και μίνι μοντέλα μπορούν να διανύσουν 200-250 χλμ. με μία μόνο φόρτιση, ενώ μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών ξεπερνούν ακόμα και τα 300 χλμ.!

Με κόστος χρήσης σχεδόν στο μισό!

Τα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά αυτοκίνητα έχουν μικρότερο συνολικό κόστος χρήσης από εκείνα με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης (βενζίνη ή diesel). Ως εκ τούτου, τα ηλεκτρικά μοντέλα προστατεύουν εκτός από το περιβάλλον και τον προϋπολογισμό σας, προσφέροντας παράλληλα «καταιγιστικές» επιδόσεις αφού έχετε διαθέσιμη όλη τη ροπή του ηλεκτροκινητήρα από το μηδέν, με το που πατήσετε το πεντάλ του γκαζιού.

Γνωρίζατε  ότι, κατά μέσο όρο, η ίδια απόσταση στοιχίζει σχεδόν τα μισά χρήματα όταν διανύεται με ηλεκτρικό όχημα σε σχέση με ένα συμβατικό; Επιπρόσθετα, οι τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας είναι, σε γενικές γραμμές, πολύ πιο σταθερές εν αντιθέσει με τις τιμές των υγρών καυσίμων που έχουν διάφορα σκαμπανεβάσματα κατά καιρούς. Ακόμη, το φορολογικό καθεστώς είναι ευνοϊκό για ηλεκτρικά και PHEV οχήματα.

Με το leasing απολαμβάνεις τη νέα τεχνολογία, χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις!
Βασικό πλεονέκτημα του leasing είναι η δυνατότητα που σας δίνεται να δοκιμάσετε τη νέα τεχνολογία χωρίς να χρειαστεί να «παντρευτείτε» το ηλεκτρικό ή Plug-in υβριδικό μοντέλο που θα επιλέξετε, αγοράζοντάς το. Έτσι, μπορείτε να χαρείτε ξέγνοιαστα το αυτοκίνητο που μισθώνετε, απαλλαγμένοι από τη δέσμευση της ιδιοκτησίας, απολαμβάνοντας ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, ασφαλιστική κάλυψη, συντήρηση, φροντίδα ατυχημάτων  κ.ά..

Έχοντας διώξει λοιπόν τα άγχη για την αυτονομία, τη φόρτιση, τη φορολογία και τις υποχρεώσεις που συνοδεύουν τη χρήση ενός αυτοκινήτου έρχεται η ώρα να αποχωριστείτε και τους προβληματισμούς σας για το μηνιαίο μίσθωμα.

Special Deals από την LeasePlan: Ηλεκτρικό όχημα από 167 ευρώ το μήνα

Η LeasePlan, πρωτοπορώντας και στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, δημιούργησε ηλεκτρικά Special Dealsανταγωνιστικές προσφορές μίσθωσης ηλεκτρικών & plug-in υβριδικών οχημάτων, όπου το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα ξεκινά από τα 167 ευρώ για μοντέλα πόλης και από τα 269 ευρώ για μικρομεσαία μοντέλα που χωρούν άνετα μια τετραμελή οικογένεια.

Έτσι, μέσα από ένα πλήρες πακέτο, που ωφελεί τόσο τον προϋπολογισμό σας όσο και το περιβάλλον, η LeasePlan σας διευκολύνει: Από τη φάση της επιλογής του ηλεκτρικού οχήματος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, έως τη χρηματοδότηση, τη συντήρηση και την ασφάλιση, οι άνθρωποι της LeasePlan είναι εκεί για να σας παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζεστε, ενώ, ο Mr. E, ο ειδικός σε θέματα ηλεκτροκίνησης, σας λύνει όλες τις πρακτικές απορίες σχετικά με τη χρήση ηλεκτρικού οχήματος.

Δείτε εδώ όλα τα ηλεκτρικά & Plug-in Special Deals της LeasePlan και επωφεληθείτε άμεσα από αυτά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda