Χαλκιδική: 1000 αιτίες, Top 10 λόγοι!

75815 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός διασκέδασης στη Βόρεια Ελλάδα λέγεται Χαλκιδική. Επιλογές για όλα τα γούστα και τις ηλικίες και εγγυημένα αξέχαστες εμπειρίες.

Πατήστε εδώ  και κάντε like στο Auto Τρίτη Touring στο Facebook και δείτε πρώτοι κάθε άρθρο της σελίδας μας



Για μπάνιο στην «Αμμουλιανή», το νησί των ψαγμένων
Πάρε το καραβάκι από την Τρυπητή και πήγαινε στο νησάκι που φτάνει μόλις τα 4,5 τετραγωνικά χιλιόμετρων. Ανακάλυψε τις απίστευτες παραλίες που κρύβει σε αυτή τη μικροσκοπική στεριά. Βρες την ξεχωριστή γοητεία που κρύβουν οι ερημικές παραλίες και οι διαφορετικές αμμουδιές της κάθε μίας.

Βγες στην Καλλιθέα και λιώσε στον χορό στα beach bars
Πήγαινε στην Καλλιθέα και ετοιμάσου να επιλέξεις ανάμεσα στα beach bars που σε προσκαλούν να ξεβιδωθείς στο χορό και να πιεις τα κοκτέιλ - εμπνεύσεις των μπαρμαν και μπαργούμαν. Κι αν μετά το ολοήμερο γλέντι θες και βραδινή έξοδο στην Καλλιθέα θα βρεις ορισμένα από τα καλύτερα clubs της χερσονήσου με το αλκοόλ να ρέει άφθονο.

Οι Καβουρότρυπες που θυμίζουν Ινδονησία και οι γυμνιστές
Βούτα στις Καβουρότρυπες και εξερεύνησε μια παραλία που θα θυμάσαι για πάντα. Πάθε πλάκα με την απλωτή ακρογιαλιά και τους αμμουδερούς κολπίσκους που είναι ανάμεσα στα βράχια. Πέτα το μαγιό σου και κάνε γυμνισμό στο κομμάτι της παραλίας που επιτρέπεται.

Πήγαινε για συναυλίες και θέατρο στο φεστιβάλ Κασσάνδρας σε μια μοναδική υπαίθρια εμπειρία
Αν είσαι πιο συναυλιακός τύπος τότε η επιλογή είναι το Φεστιβάλ Κασσάνδρας. Τραγούδησε και χόρεψε στους ρυθμούς των τραγουδιστών και δες θεατρικές παραστάσεις που βρίσκονται σε περιοδεία στο αμφιθέατρο της Σίβηρης.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • loukia

    Σαν τις παραλίες της Χαλκιδικής ΠΟΥΘΕΝΑ.- Το δεύτερο πόδι είναι το πιο φυσιολατρικό... μαρμαράς, porto carras, πορτο κουφό=φυσικο κάλος... Μην ξεχνάτε να επισκεφθείτε στο πρώτο πόδι την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης, υπάρχει πριν από τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής, μετά την Νέα Σκιώνη, πασίγνωστη στο πρώτο πόδι για την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και για τον θαυμαστό τρόπο που φανερώθηκε η εικόνα μέσα από την θάλασσα. Αξίζει κανείς να παρακολουθήσει την λειτουργία τον δεκαπεντάυγουστο, αλλά και οποιαδήποτε Κυριακή... Η εκκλησία βρίσκεται σε ειδυλλιακό περιβάλλον, πάνω στη θάλασσα... Και το τρίτο πόδι γεμάτο συγκίνηση και μυσταγωγία...

      2