Δραστηριότητες και περιπέτεια χωρίς όρια!

75954 Επισκέψεις στο άρθρο

Υπάρχουν πολλά να δεις και ακόμα περισσότερα να κάνεις στη Χαλκιδική! Ο συνδυασμός του βουνού με τη θάλασσα προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από αθλήματα και δραστηριότητες που σίγουρα δε θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο.

Από τις καταδύσεις και τα θαλάσσια σπορ μέχρι το jeep safari, οι πρωτοβουλίες των τοπικών ξενοδοχείων και κοινοτήτων στις δραστηριότητες που προσφέρονται έχουν αναδείξει τη Χαλκιδική σε πρωτοπόρο των εναλλακτικών και όχι μόνο προτάσεων, όπως το golf, η ιππασία αλλά και η ιστιοπλοΐα! Για όσους πάντως παραμένουν... λάτρεις των παραδόσεων, μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ομάδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ ή βόλλεϋ και να επιδείξουν εκεί τις αθλητικές τους ικανότητες! Επιλογές υπάρχουν για όλους, ακόμα και για αυτούς που προτιμούν απλούς περιπάτους ή βόλτες με ποδήλατο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • loukia

    Σαν τις παραλίες της Χαλκιδικής ΠΟΥΘΕΝΑ.- Το δεύτερο πόδι είναι το πιο φυσιολατρικό... μαρμαράς, porto carras, πορτο κουφό=φυσικο κάλος... Μην ξεχνάτε να επισκεφθείτε στο πρώτο πόδι την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης, υπάρχει πριν από τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής, μετά την Νέα Σκιώνη, πασίγνωστη στο πρώτο πόδι για την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και για τον θαυμαστό τρόπο που φανερώθηκε η εικόνα μέσα από την θάλασσα. Αξίζει κανείς να παρακολουθήσει την λειτουργία τον δεκαπεντάυγουστο, αλλά και οποιαδήποτε Κυριακή... Η εκκλησία βρίσκεται σε ειδυλλιακό περιβάλλον, πάνω στη θάλασσα... Και το τρίτο πόδι γεμάτο συγκίνηση και μυσταγωγία...

      2