Διακοφτό, η παραλία Εγκάλη

Εγκάλη, η καλύτερη παραλία

Διαβάστηκε από 42955 αναγνώστες

Όλη η ακτογραμμή του Κορινθιακού κόλπου από το Αίγιο ως την Άκρατα διαθέτει υπέροχές παραλίες. Ίσως η καλύτερη από αυτές είναι η Εγκάλη στο Διακοφτό.
Πρόκειται για μια πεντακάθαρη παραλία με υπέροχα νερά στρωμένη με ψιλό βότσαλο και άφθονο πράσινο που φτάνει ως τη θάλασσα. Ο προσανατολισμός της είναι τέτοιος που σχεδόν ποτέ δεν την πιάνουν οι τοπικοί μεσημεριανοί άνεμοι του Κορινθιακού κόλπου. Στο νότιο άκρο της υπάρχει ένα από τα πιο γνωστά beach bar της Αχαΐας. Επίσης εξαιρετική είναι η κοντινή παραλία της Πούντας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΠΑΤΡΑ - ΑΙΓΙΟ - ΖΑΡΟΥΧΛΑ

  • Από άλλη εποχή

    Ο «Πύργος της Ζαρούχλας» ένα ιστορικό διατηρητέο πυργόσπιτο στην Ζαρούχλα, που έχει αναπαλαιωθεί από τους ιδιοκτήτες του με πολλή αγάπη και φροντίδα, σας περιμένει για να κάνει τις διακοπές σας... βγαλμένες από άλλη εποχή!
     2696033934, 2106439488, 6972092005 Περισσότερα
  • Εκεί που ζεις και βλέπεις τη μαγεία!

    Μόνο λίγες ώρες από την πόλη, στην καρδιά του Χελμού και της Ζαρούχλας και σε κοντινή απόσταση από το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, οι Νύμφες είναι κτήμα, πολυχώρος αναψυχής για μεγάλους και παιδιά, ένας επίγειος παράδεισος ειδικά σχεδιασμένος μέσα στη φύση για να τον λατρέψουν τα παιδιά σας και εσείς.
     2696033383 Περισσότερα