Αεριοκίνητα B-SUV: Οικονομική λύση καυσίμου με after-υπηρεσίες από Renault και SEAT.

Αεριοκίνητα B-SUV: Οικονομική λύση καυσίμου με after-υπηρεσίες από Renault και SEAT.

B-SUV & Saving money με LPG ή CNG καύσιμο

2112 Επισκέψεις στο άρθρο

Οικονομικές λύσεις στην κρίση ακριβείας και στην εκτόξευση των τιμών των καυσίμων: Εναλλακτικά καύσιμα CNG-LPG. Από Renault και SEAT. Captur LPG και Arona CNG με κορυφαία οικονομία. Για να τα δούμε.

CNG-LPG: Με άρωμα Ευρώπης! Renault και SEAT

-Εργοστασιακά κιτ LPG και CNG από Renault και SEAT
-Renault Captur LPG που κάει 5,4 ευρώ και διαθέτει αυτονομία 1000 χλμ!
- SEAT Arona CNG: Χρειάζεται μόλις 5,4 ευρώ για 100 χλμ.

Η κατακόρυφη αύξηση στις τιμές των καυσίμων που ακολούθησε μετά το κύμα ακρίβειας και την ενεργειακή κρίση που παρατηρούμε σε παγκόσμιο επίπεδο, μονοπωλεί το ενδιαφέρον του αυτοκινητιστικού κόσμου και όχι μόνο.

Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού εμφανίζεται προβληματισμένο με την τωρινή κατάσταση καθώς οι τιμές είναι εξωφρενικές και συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο ακριβές της Ευρώπης ( την ίδια στιγμή που οι κατώτατοι μισθοί των υπόλοιπων χωρών με την ακριβή βενζίνη ξεπερνούν κατά πολύ τον κατώτατο μισθό στην Ελλάδα).

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αβεβαιότητας και ακρίβειας, τα παραδοσιακά καύσιμα φαίνεται πως υποφέρουν σημαντικά καθώς η περιορισμένη βιωσιμότητας τους φαίνεται πως είναι ενδεικτική και στις τιμές τους.

Η μέση τιμή της αμόλυβδης 95 οκτανίων ανέρχεται στα 2,058 ευρώ ανά λίτρο ενώ η τιμή του λίτρου για το diesel ξεπερνά τα 1,90 ευρώ και αγγίζει τα 1,933 ευρώ ανά λίτρο.

Ωστόσο, οι αυτοκινητιστικές βιομηχανίες προσφέρουν λύσεις που μπορεί να ικανοποιήσουν τους οδηγούς που κάνουν πολλά χιλιόμετρα κάθε ήμερα και βρίσκουν την τιμή των βενζίνη-diesel απαγορευτικές.

Τα εναλλακτικά καύσιμα υγραέριο(LPG) και φυσικό αέριο(CNG) αποτελούν δύο οικονομικές και αποδοτικές λύσεις στον κόσμο των καυσίμων. Ακόμα και σήμερα που και οι τιμές των αεριών ακολουθούν την αυξητική τάση των αγορών, τα δύο καύσιμα προσφέρουν κορυφαία οικονομία και απόσβεση χρημάτων της αγοράς.

Με μέση τιμή LPG στα 1, 056 ευρώ ανά λίτρο και μέση τιμή CNG στα 1,15 ευρώ ανά κιλό, η απόσβεση των χρημάτων της αγοράς ενός αυτοκίνητου με εναλλακτικό καύσιμο είναι δεδομένη.

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δύο εταιρείες, οι οποίες τελευταία έχουν επενδύσει σημαντικά στην κατασκευή οχημάτων με εναλλακτικά καύσιμα και ήδη βλέπουν την ανταπόκριση του κοινού να μεγαλώνει συνεχώς είναι οι Renault και SEAT.

Οι κάτοχοι μοντέλων των δύο εταιρειών δεν επωφελούνται μόνο από την σημαντική οικονομία που προσφέρουν τα αεριοκίνητα μοντέλα τους άλλα και από τις after sales υπηρεσίες των δυο μαρκών που δεν πρόκειται να σας αφήσουν «ξεκρέμαστο» σε περίπτωση οποιουδήποτε ζητήματος.

Έτσι, δεν εξασφαλίζετε μόνο πως το αεριοκίνητο όχημα σας θα λειτουργεί χάρη σε ένα κορυφαίο, εργοστασιακό κιτ που έχει τοποθετηθεί από τους μηχανικούς της μάνας εταιρεία  και δεν θα κινδυνεύσετε από τυχόν λανθασμένη εγκατάσταση( όπως αν πηγαίνατε για μετατροπή), άλλα και το ότι θα είστε ασφαλείς σε οποιοδήποτε ζήτημα υπάρξει.

Για να δούμε ,λοιπόν, δύο αεριοκίνητα μοντέλα από Renault και SEAT που προσφέρουν άμεση και μεγάλη απόσβεση των χρημάτων της αγοράς, καθώς και τις καλύψεις που δύο εταιρείες προσφέρουν μετά την αγορά του μοντέλου.
 

Renault Captur LPG: B-SUV που καίει 8 ευρώ ανά 100 χλμ. Με τιμή στα 21.180 ευρώ!

Renault Captur: Το μικρό crossover που καίει 8,5 ευρώ για 100 χλμ. και διαθέτει έως και 5 έτη εγγύησης.

Renault Captur: Το μικρό crossover που καίει 8,5 ευρώ για 100 χλμ. και διαθέτει έως και 5 έτη εγγύησης.

    Η Renault είναι μια εταιρεία που περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα κινητήρων για τα περισσότερα μοντέλα της. Στην γκάμα της θα βρει κανείς από υβριδικά σύνολα κάθε είδους( ήπια υβριδικό, υβριδικά ή plug in) μέχρι σύνολα βενζίνης και diesel.

    Τελευταία, έχει αρχίσει να επεκτείνεται και στον κόσμο των εναλλακτικών καυσίμων φέρνοντας στις αγορές οχήματα όπως το Renault Captur, ένα κορυφαίο B-SUV με μεγάλη αυτονομία και εξαιρετική οικονομία.

    Το Captur τροφοδοτείται από ένα κινητήρα που καίει βενζίνη άλλα και LPG, με δυνατότητα επιλογής και άνετης εναλλαγής αναμασά στα δύο καύσιμα.

    Συγκεκριμένα, η έκδοση διπλού καυσίμου του Renault Captur εφοδιάζεται με τον τρικύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1,0 λίτρου, ο οποίος είναι σχεδιασμένος ειδικά για καύση LPG και αποδίδει 100 ίππους.

    Η κατανάλωση υγραερίου κυμαίνεται στα 8 λτ/100 χλμ., με αποτέλεσμα το Captur να χρειάζεται 8,50 ευρώ για να διανύσει 100 χλμ..

    Εκτός από πολύ οικονομικό, το Captur είναι ιδανικό για όσους διανύουν πολλά χιλιόμετρα καθώς η κορυφαία κατανάλωση συνδυάζεται με την μεγάλη αυτονομία. Το Captur  περιλαμβάνει δύο δεξαμενές καυσίμου 48 λίτρων βενζίνης και 40 λίτρων LPG (ο οδηγός μπορεί να επιλέγει ανά πάσα στιγμή όποιο καύσιμο επιθυμεί πατώντας το σχετικό κουμπί εναλλαγής), με την συνδυαστική αυτονομία να αγγίζει τα 1000 χλμ.!

    Ταυτόχρονα, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και μετά την  αγορά καθώς η Renault φροντίζει να παρέχει σε όλα τα best seller μοντέλα της εργοστασιακή εγγύηση που φτάνει και τα 5 χρόνια!

    Η εγγύηση βαφής φτάνει στα 3 χρόνια ενώ η εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας που προσφέρει η Renault είναι στα 12 έτη. Μαζί με την αγορά του Captur,  προσφέρεται και οδική βοήθεια για τα επόμενα 3 έτη.

    Δωρεάν έλεγχοι, εποχικές προσφορές, ειδικά προγράμματα και special τιμές σε γνήσια ανταλλακτικά
    συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαιές
    after-υπηρεσίες της Renault.
     

    SEAT Arona CNG: SUV πόλης, 5,4 ευρώ για τα 100 χλμ. Τιμή 19.290 ευρώ!

    SEAT Arona: Κορυφαία οικονομία με CNG και τις after sales υπηρεσίες της SEAT.

    SEAT Arona: Κορυφαία οικονομία με CNG και τις after sales υπηρεσίες της SEAT.

      Η ισπανική εταιρεία στρέφεται και αυτή με την σειρά της στα εναλλακτικά καύσιμα άλλα εκείνη επιλέγει τη λύση του CNG. Το CNG προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία από το LPG, καθώς το φυσικό αέριο είναι πιο αποδοτικό με αποτέλεσμα να απαιτείται λιγότερο καύσιμο για να  διανύσει μια απόσταση.

      Από την άλλην, το πρατήρια φυσικού αέριου είναι λιγοστά ακόμα στη χώρα μας, οπότε κάθε αγορά πρέπει να πραγματοποιηθεί με γνώμονα την τοποθεσία και το είδος των διαδρομών του οδηγού.

      Ένα κορυφαίο μοντέλο που τρέχει με CNG είναι το SEAT Arona: Πρόκειται για ένα νεανικό B-SUV πόλης με ελκυστική εμφάνιση και πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό ήδη από τη βασική έκδοση.

      Το Arona κινείται χάρη στον 3κύλινδρο 1,0 TSI κινητήρα των 90 ίππων και 160 Nm ροπής του ομίλου VW, ο οποίος ωστόσο με τις απαραίτητες μετατροπές καταναλώνει φυσικό αέριο και βενζίνη.

      Το φυσικό αέριο αποθηκεύεται σε τρείς δεξαμενές που βρίσκονται κάτω από το χώρο αποσκευών και αποτελεί το βασικό καύσιμο κίνησης του οχήματος. Το αυτοκίνητο διαθέτει και ρεζερβουάρ βενζίνης 9 λίτρων, με την βενζίνη να χρησιμοποιείται μόνο όταν τα αυτοκίνητο δεν διαθέτει φυσικό αέριο ή κατά τις κρύες εκκινήσεις για ελάχιστο χρόνο.

      Το φυσικό αέριο προσφέρει κορυφαία οικονομία καθώς με μέση τιμή 1,15 ευρώ ανά κιλό CNG, το SEAT Arona με μέση κατανάλωση 4,7 kg/100 χλμ. χρειάζεται μόλις 5,4 ευρώ για να διανύσει 100 χλμ., κάνοντας μια από τις πιο οικονομικές λύσεις της αγοράς!

      Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της SEAT προσφέρει δύο χρόνια εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασίες, με δυνατότητα επέκτασης με τους ίδιους όρους για ακόμα 2 έτη!

      Στο after-πρόγραμμα της SEAT θα βρει κανείς και υπηρεσίες γνήσιων ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, για να διατηρείτε πάντα το αυτοκίνητο σας στην πρότυπη κατάσταση του.

      Οι αγοραστές του SEAT Arona θα επωφεληθούν και από τους δωρεάν εποχιακούς ελέγχους σε συνεργείο του εξουσιοδοτημένου δικτύου της Seat καθώς για τον  καιρό που διαρκούν οι εργασίες του οχήματος , η Ισπανική εταιρεία προσφέρει εναλλακτικά μέσα μεταφορών ή ακόμα και προσωρινή αντικατάσταση οχήματος!
       

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »

      προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES