Πόσο συμφέρει η αγορά αυτοκινήτων με LPG και CNG ως προς τις εγγυήσεις;

Πόσο συμφέρει η αγορά αυτοκινήτων με LPG και CNG ως προς τις εγγυήσεις;

 Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο SEAT προσφέρει 2 χρόνια εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασίες.

Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο SEAT προσφέρει 2 χρόνια εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασίες.

Η σειρά ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών Regen Parts της Fiat προσφέρει όφελος σχεδόν 40% και διετή εγγύηση.

Η σειρά ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών Regen Parts της Fiat προσφέρει όφελος σχεδόν 40% και διετή εγγύηση.

Το Clio, όσο και το Captur έχουν χαμηλό κόστος service, κοντά στα 160 ευρώ ανά έτος για την πρώτη 5ετία.

Το Clio, όσο και το Captur έχουν χαμηλό κόστος service, κοντά στα 160 ευρώ ανά έτος για την πρώτη 5ετία.

  • Πόσο συμφέρει η αγορά αυτοκινήτων με LPG και CNG ως προς τις εγγυήσεις;
  •  Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο SEAT προσφέρει 2 χρόνια εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασίες.
  • Η σειρά ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών Regen Parts της Fiat προσφέρει όφελος σχεδόν 40% και διετή εγγύηση.
  • Το Clio, όσο και το Captur έχουν χαμηλό κόστος service, κοντά στα 160 ευρώ ανά έτος για την πρώτη 5ετία.

Αεριοκίνητο. Eξοικονόμηση με …after sales care

2373 Επισκέψεις στο άρθρο

Είναι αποδεδειγμένο πως τα αεροκίνητα μοντέλα (υγραέριο, φυσικό αέριο) εξοικονομούν στον κάτοχο τους, πολλά χρήματα, ετησίως, από κατανάλωση καυσίμου. Ένας ακόμα λόγος είναι και το οικονομικό τους Service. Φυσικά όταν μιλάμε για "μαμίσια" μοντέλα, μιλάμε και για Best After Sales υπηρεσίες. Ας δούμε.

Ικανοποίηση Κατόχου 2023
Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

ΤΟΥΝΤΑΣ Α. - Ν. ΨΩΦΙΜΗΣ O.E.

Κορυφαία εγγύηση από Fiat, added value υπηρεσίες SEAT, ή Renault με hi score σε ικανοποίηση κατόχου;

-SEAT και Fiat επιλέγουν CNG, η Renault LPG
-SEAT με αυτοκίνητο αντικατάστασης & παραλαβή-παράδοση σπίτι σας
-Fiat με κορυφαία εγγύηση 200.000 χλμ. δωρεάν
-Renault με κορυφαίο ποσοστό ικανοποίησης κατόχων

H αγορά αυτοκινήτου έχει αλλάξει, νέα δεδομένα πλέον αλλάζουν το «χάρτη». Οι πρωτοφανείς αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο τον τομέα της κατανάλωσης και της οικονομίας.

Ο αγοραστής πλέον αναζητά νέες διεξόδους, οικονομικές λύσεις, αλλά και συγχρόνως σίγουρες. Δεν θέλει να ρισκάρει και θέλει να ξέρει ότι θα κάνει ασφαλή επιλογή. Μια λύση είναι τα αεριοκίνητα μοντέλα. Δηλαδή το υγραέριο (LPG) και το φυσικό αέριο (CNG).

Αναμφισβήτητα όπως έχουμε δει σε πολλά τεστ του AutoΤρίτη, η οικονομία καυσίμου είναι δεδομένη. Ας δούμε λοιπόν τώρα και πόσο «σίγουρες» είναι αυτές οι επιλογές στο «μετά», εξετάζοντας πόσο προσέχουν oι μάρκες τους κατόχους τους.
 


 Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο SEAT προσφέρει 2 χρόνια εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασίες.

Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο SEAT προσφέρει 2 χρόνια εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασίες.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

SEAT Ibiza και Arona με added-value υπηρεσίες διευκόλυνσης

Στη γκάμα της SEAT διαχρονικά υπάρχουν μοντέλα φυσικού αερίου, ενώ αυτή τη στιγμή θα συναντήσουμε εκπροσώπους στις δύο πιο HOT κατηγορίες.
Στα μικρά, το Ibiza και στα μικρά SUV, το Arona.

Αν λοιπόν η επιλογή σας είναι ένα εκ των δύο, πέρα από την σχεδόν 50% οικονομία, οι Αfter Sales υπηρεσίες της SEAT προσφέρουν υψηλό επίπεδο εργασιών, µε άριστη τεχνογνωσία και εξειδικευµένο προσωπικό σε μοντέλα φυσικού αερίου, ενώ παράλληλα διαθέτουν αρκετές ειδικές υπηρεσίες για την διευκόλυνση σας.

Κατόπιν συνεννόησης λοιπόν, έχετε την δυνατότητα να κανονίσετε να έρθουν και να παραλάβουν το αυτοκίνητό σας από το σηµείο που θα υποδείξετε, αλλά και να σας το επιστρέψουν στο σηµείο επιλογής σας. Όπως ακριβώς προγραμματίσατε την στιγµή της παράδοσης, µε τον ίδιο τρόπο θα γνωρίζετε από πριν πότε ακριβώς θα είναι έτοιµο το αυτοκίνητό σας, αλλά και το ακριβές κόστος.

Παράλληλα όσο καιρό βρίσκεται το αυτοκίνητό σας σε κάποιο συνεργάτη του εξουσιοδοτηµένου δικτύου της SEAT, σας παρέχεται αυτοκίνητο αντικατάστασης µε σκοπό την διασφάλιση της πλήρης κινητικότητάς σας.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως  το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της SEAT προσφέρει δύο χρόνια εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασίες.
 

Fiat Panda, για οικονομικά και σίγουρα χιλιόμετρα

Όσο περισσότερα χιλιόμετρα κάνετε, τόσα περισσότερα χρήματα εξοικονομείτε με ένα αεριοκίνητο μοντέλο. Στην περίπτωση της Fiat και πιο συγκεκριμένα του Panda CNG έχετε ακόμα ένα λόγο να είστε χαρούμενοι.
Όσο περισσότερα χιλιόμετρα κάνετε είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγείτε εκτός εγγύησης (πέρα από τα χρόνια, η εγγύηση έχει και όριο χιλιομέτρων).

Γιατί; Γιατί η Fiat προσφέρει χιλιομετρική εγγύηση 200.000 χλμ. ή 5 ετών δωρεάν, δηλαδή 40.000 χλμ. το χρόνο, όταν οι περισσότερες μάρκες προσφέρουν 15 με 20.

 Εκτός της εγγύησης βέβαια η Mopar (επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της Fiat), διαρκώς τρέχει κάποιο πρόγραμμα δωρεάν τεχνικών ελέγχων, όπως αυτή την περίοδο που υπάρχει το Winter Check Up, στο πλαίσιο του οποίου περιλαμβάνονται και ειδικές προσφορές σε γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

Και αν με την πάροδο του χρόνου έρθει η φυσιολογικά φθορά σε κάποιο ανταλλακτικό, υπάρχει η σειρά ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών Regen Parts με όφελος σχεδόν 40% και διετή εγγύηση.

Παράλληλα για ακόμα περισσότερη ευκολία και άνεση στις μετακινήσεις σας, η εφαρμογή «MyFiat» προσφέρει ένα πληρέστατο πακέτο digital υπηρεσιών στο κινητό σας, μέσω του οποίου, μπορείτε να σχεδιάζετε την καλύτερη δυνατή διαδρομή για ένα ταξίδι, να ελέγχετε την κατάσταση του αυτοκινήτου σας και να χειρίζεστε διάφορες λειτουργίες του.
 

Renault Captur και Clio, με εργοστασιακό κιτ υγραερίου (lpg)

Ας δούμε λοιπόν τώρα και μια μάρκα, η οποία έχει επενδύσει στο υγραέριο για οικονομικές μετακινήσεις, το οποίο μπορεί να μην σας εξοικονομεί όσο το φυσικό αέριο, ωστόσο είναι πιο πρακτικό, καθώς θα βρείτε πρατήριο σχεδόν παντού εν αντιθέσει με το υπό ανάπτυξη δίκτυο CNG. Φυσικά αναφερόμαστε στη Renault που διαθέτει τα Captur και Clio σε εκδόσεις με εργοστασιακό κιτ υγραερίου.

Μετά την αγορά λοιπόν κατά 96% θα είστε πλήρως ικανοποιημένοι. Όχι δεν είναι αυθαίρετο αυτό που λέμε, καθώς στην έρευνα ικανοποίησης κατόχων «AutoCheck», η Renault έχει ποσοστό 96%, νούμερο εκ των κορυφαίων. Προφανώς κάτι παραπάνω ξέρουν αυτοί που έχουν τα μοντέλα της.

Για να καταφέρει βέβαια αυτό το ποσοστό η Renault έχει εστιάσει στις ανάγκες των κατόχων ακολουθώντας καλό σχεδιασμό με δωρεάν ελέγχους, εποχικές προσφορές, ειδικά προγράμματα και special τιμές σε γνήσια ανταλλακτικά, κρατώντας χαμηλά το κόστος συντήρησης και ικανοποιημένους/πιστούς τους κατόχους της.

Παράλληλα τόσο το Clio, όσο και το Captur διατηρούν σχετικά χαμηλό κόστος service, το οποίο κυμαίνεται κοντά στα 160 ευρώ ανά έτος για την πρώτη 5ετία, ενώ για τα οχήματα μεγαλύτερης ηλικίας υπάρχουν τα ειδικά προγράμματα Total Care, με οικονομικές εργασίες και ανταλλακτικά.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »