Το δώρο που θα κάνει τη Mercedes σου περισσότερο στιλάτη και ασφαλή
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το δώρο που θα κάνει τη Mercedes σου περισσότερο στιλάτη και ασφαλή

17.191 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2023)

- Μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας στυλ
- Μάξιμουμ ασφάλεια για εσάς και τα παιδιά σας
- Απολαυστικά ταξίδια με ακόμα περισσότερη άνεση
- Μπαγκαζιέρες και σχάρες για να αναδείξεις την active πλευρά σου

Μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας στυλ

Έχεις Mercedes; Βρήκαμε τι δώρο θα της πάρεις τα Χριστούγεννα για να προσθέσεις τις premium πινελιές που θα την κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή. Έχει φροντίσει γιΆ αυτό ήδη το After Sales της Mercedes, καθώς αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς και προσφέρει μια πληθώρα γνήσιων αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τη Mercedes σας. ¶λλωστε κερδισμένοι θα βγείτε και εσείς, αφού θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε την εμπειρία οδήγησης ενός premium αυτοκινήτου, τέλεια προσαρμοσμένη στο δικό σας προσωπικό τόνο, αναβαθμίζοντας το στιλ, την ασφάλεια και την άνεση.

H Mercedes σας θα τραβήξει όλα τα βλέμματα

Ανάμεσα στη γκάμα των γνήσιων αξεσουάρ θα βρείτε ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα που προσαρμόζονται 100% στη Mercedes σας και αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την εμφάνισή της. Η ξεχωριστής σχεδίασης ζάντες ή τα «σκαλοπάτια» στα πλαϊνά, θα αναδείξουν το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα για ακόμη πιο glamour ή σπορτίφ στιλ και παράλληλα, επειδή ακριβώς είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για Mercedes εναρμονίζονται πλήρως με τα αεροδυναμικά στάνταρς.

Φυσικά και τα αξεσουάρ δεν περιορίζονται μόνο στις ζάντες, αφού ανάμεσά τους θα συναντήσουμε φωτιζόμενα πάνελ στις πόρτες και LED προτζέκτορες με το έμβλημα της φίρμας που αφήνουν ένα φωτεινό αποτύπωμα στο δρόμο για να εντυπωσιάζετε όσους μπαίνουν στη Mercedes σας, αλλά και αξεσουάρ από τιμόνια με ξύλινο και δερμάτινο φινίρισμα μέχρι και πατάκια και ασφάλειες πόρτας με το σήμα του τμήματος επιδόσεων «AMG».

Μάξιμουμ ασφάλεια για εσάς και τα παιδιά σας

Ασφαλώς προτεραιότητα για μια premium εταιρεία όπως η Mercedes είναι η ασφάλεια όλης της οικογένειας. Εξάλλου γι αυτό εξοπλίζει όλα τα μοντέλα της με μια πλήρη σουίτα που περιλαμβάνει τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

Παράλληλα η Mercedes έχει φροντίσει να διευρύνει την ασφάλεια των μοντέλων της και σε ειδικές περιπτώσεις προσφέροντας λύσεις που θωρακίζουν εσένα και την οικογένειά σου, με έξτρα ασφάλεια. Για παράδειγμα οι ανθεκτικές χιονο-αλυσίδες για τα ελαστικά, ειδικά μάλιστα τώρα που είναι πιθανό να ταξιδέψετε σε κάποιο χριστουγεννιάτικο χιονισμένο προορισμό. Μην ξεχνάτε πως εκτός από τη χρηστικότητά τους, οι αλυσίδες από πέρση είναι υποχρεωτικό να βρίσκονται στο αυτοκίνητό σας όταν επικρατούν συγκεκριμένες συνθήκες.

Το σημαντικότερο ωστόσο είναι τα υψηλής ποιότητας καθίσματα για τα παιδιά σας, ό,τι ηλικία και αν έχουν. Καθίσματα με κατεύθυνση είτε μπροστά, είτε πίσω με ISOFOX προδιαγραφές που δοκιμάζονται και ελέγχονται σύμφωνα με τις αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας της Mercedes-Benz και κατασκευάζονται στη Γερμανία.

Ανέδειξε τον active πλευρά σου με τις αποκλειστικές λύσεις Mercedes-Benz

Εκτός από την ασφάλεια, για τους πιο «δραστήριους» που λατρεύουν τα ταξίδια με το αυτοκίνητο και τις υπαίθριες δραστηριότητες, η Mercedes διαθέτει λύσεις μεταφοράς για να κάνουν το ταξίδι ακόμα πιο ασφαλές και άνετο.

Σας αρέσουν οι εξωτερικές δραστηριότητες; Τότε με τις σχάρες οροφής που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα μοντέλα Mercedes, ώστε να εφαρμόζουν ακριβώς στα σημεία που πρέπει και έχουν μέγιστη ανθεκτικότατα μπορείτε να μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας, όπως ποδήλατα ή σκι. Και μην ανησυχείτε, αν μετά έχετε λασπωθεί η γερμανική μάρκα έχει φροντίσει για αυτό, αφού διαθέτει ειδικούς πάτους για το πορτ-μπαγκάζ ή ακόμα και κουτιά αποθήκευσης που πλένονται και ξαναχρησιμοποιούνται.

Αν για οποιαδήποτε λόγο δε θέλετε να έχετε τον εξοπλισμό σας εκτεθειμένο ή απλά έχετε πολλά μπαγκάζια στις διακοπές σας, τότε υπάρχουν και οι μπαγκαζιέρες Mercedes-Benz. Με 410 λτ. χωρητικότητας και ειδικά σχεδιασμένες από το τμήμα επιδόσεων AMG, ώστε το έξτρα φορτίο να επηρεάζει στο ελάχιστο τους αεροδυναμικούς θορύβους και την οδική συμπεριφορά.

 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
SEAT