Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Corvette Stingray Convertible διέρρευσε λίγες ώρες πριν από τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Corvette Stingray Convertible διέρρευσε λίγες ώρες πριν από τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου.

Ερχεται και η ανοικτή Corvette

3.054 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2013)

H Chevrolet έδωσε στη δημοσιότητα τις 2 πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας, ανοικτής εκδοχής της Corvette Stingray, λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες της Γενεύης.

Δεν μετράμε παρά ώρες πλέον για την επίσημη έναρξη της 83ης διεθνούς έκθεσης της Γενεύης, με τα περισσότερα νέα μοντέλα που θα παρελάσουν από αυτή, να έχουν ήδη διαρρεύσει στον τύπο. Ένα από τα λίγα που κρατούσε πεισματικά το... εμπάργκο ήταν η νέα, ανοικτή εκδοχή της Corvette Stingray, η οποία όμως, τελικά, δεν το πήγε μέχρι τέλους.
Οι πρώτες δύο φωτογραφίες της Corvette Stingray Convertible δεν αποκαλύπτουν ίσως όλες τις λεπτομέρειες του νέου μοντέλου, είναι όμως ενδεικτικές του περί τίνος πρόκειται. Οι γραμμές του δεν αποκλίνουν από αυτές της κλειστής έκδοσης, με τη μαλακή, αναδιπλούμενη οροφή να συμπληρώνει την εικόνα. Φυσικά, το αμάξωμα έχει δεχτεί ενισχύσεις ώστε να διατηρήσει την απαραίτητη ακαμψία, ενώ κάτω από το καπό παραμένει ο V8 των 6,2 λίτρων, απόδοσης 450 ίππων. Από άποψης επιδόσεων αναμένεται να είναι οριακά πιο αργό από την κλειστή Corvette, που πετυχαίνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 4 δευτερόλεπτα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center