Το νέο Sorento έχει αποκτήσει ένα πιο δυναμικό στιλ σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του και σε αυτό συνέβαλε η νέα μεγάλη κυψελωτή μάσκα μπροστά με τα φώτα LED ημέρας που ενσωματώθηκαν στους καινούρ
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Sorento έχει αποκτήσει ένα πιο δυναμικό στιλ σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του και σε αυτό συνέβαλε η νέα μεγάλη κυψελωτή μάσκα μπροστά με τα φώτα LED ημέρας που ενσωματώθηκαν στους καινούργιους μακρόστενους προβολείς.

Αποκαλύφθηκε το νέο Kia Sorento (+ video)

9.441 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2014)

Στη Ν. Κορέα έγινε η αποκάλυψη του νέου Kia Sorento που μεγάλωσε και αναβαθμίστηκε σε όλους τους τομείς σε σχέση με το παρελθόν, ενώ η πρεμιέρα του νέου SUV στην Ευρώπη θα γίνει στο Παρίσι τον Οκτώβριο.

Έκανε ντεμπούτο στη Νότια Κορέα το νέο SUV της Kia, το οποίο «επανήλθε» στο προσκήνιο, αναβαθμισμένο σχεδιαστικά και μηχανικά για να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό της μεγάλης κατηγορίας των crossover.Ειδικότερα, το νέο Sorento έχει αποκτήσει ένα πιο δυναμικό στιλ σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του και σε αυτό συνέβαλε η νέα μεγάλη κυψελωτή μάσκα μπροστά με τα φώτα LED ημέρας που ενσωματώθηκαν στους καινούργιους μακρόστενους προβολείς.
Επίσης, οι γραμμές του αμαξώματος του νέου κορεάτικου SUV είναι πιο «χυτές», ενώ η μεγάλη πανοραμική οροφή «χαρίζει» αρκετούς πόντους στο σχεδιασμό του εν λόγω SUV. Παράλληλα, οι διαστάσεις του νέου μοντέλου αυξήθηκαν έστω και λίγο, αναφορικά με το προηγούμενο Sorento, παρέχοντας επιπλέον «αέρα» στους επιβάτες, καθώς το μήκος του φτάνει τα 4.780 χλστ. (4.685 χλστ. η προηγούμενη γενιά), 1.890 χλστ. πλάτος (έναντι 1.885), ενώ αυξήθηκε και το μεταξόνιο κατά 80 χλστ. 2.780 χλστ. (έναντι 2.700 χλστ.). Μόνο το ύψος του νέου μοντέλου μειώθηκε κατά 15 χλστ. (1.685 χλστ.) χάρη του καινούργιου design.Εσωτερικά, το νέο Kia Sorento διαθέτει καινούργια δερμάτινα καθίσματα, ενώ ξεχωρίζουν τα φινιρίσματα από ξύλο, καθώς και οι χρωμιομένες λεπτομέρειες. Επίσης, το νέο κορεάτικο crossover θα φέρει σύστημα infontainment με GPS. Επιλέον, η διαμόρφωση των καθισμάτων θα μπορεί να λάβει 5θέσια ή 7θέσια διάταξη.Μηχανικά τώρα, το νέο Kia Sοrento –όσον αφορά τις ανατολικές αγορές- θα φέρει diesel κινητήρες, έναν 4κύλινδρο 2λιτρο απόδοσης 186 PS και έναν 2,2 λτ. με 202 PS ισχύ, ενώ και τα δύο μοτέρ θα συνδυάζονται με 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις. 
Σημειωτέον τέλος ότι αναμένεται και η ευρωπαϊκή version του μοντέλου, η οποία θα παρουσιαστεί στο Παρίσι αρχές Οκτωβρίου και –πιθανότατα- θα διαθέτει περισσότερες επιλογές κινητήρων.

Το μήκος του φτάνει τα 4.780 χλστ. (4.685 χλστ. η προηγούμενη γενιά), 1.890 χλστ. πλάτος (έναντι 1.885), ενώ αυξήθηκε και το μεταξόνιο κατά 80 χλστ. 2.780 χλστ. (έναντι 2.700 χλστ.).

Το μήκος του φτάνει τα 4.780 χλστ. (4.685 χλστ. η προηγούμενη γενιά), 1.890 χλστ. πλάτος (έναντι 1.885), ενώ αυξήθηκε και το μεταξόνιο κατά 80 χλστ. 2.780 χλστ. (έναντι 2.700 χλστ.).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center