Νέοι αεραγωγοί για τον μπροστά προφυλακτήρα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέοι αεραγωγοί για τον μπροστά προφυλακτήρα

Ferrari 458 MM Speciale

4.045 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2016)

Η Ferrari στην πίστα του Fiorano παρουσίασε μια ειδική έκδοση της 458 Speciale την ΜΜ Speciale.

Tην παράδοση του αυτοκινήτου ανέλαβε ο επικεφαλής οδηγός δοκιμών της Ferrari, ο Dario Benuzzi, παρουσία του νέου ιδιοκτήτη, ο οποίος είναι βρετανικής καταγωγής.
Το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά από το Styling Centre της Ferrari, και ως βάση χρησιμοποιήθηκε το σασί της 458 Speciale. Στιλιστικά, ο πελάτης έψαχνε για ένα εξαιρετικά σπορ αυτοκίνητο αλλά να έχει ξεχωριστό στυλ και να ξέρει ότι θα είναι μοναδικό.
Το χρώμα του είναι το Bianco Italia δηλαδή το λευκό, και θα λέγαμε ότι με τα αυτοκόλλητα που έχει είναι σαν να φοράει μια στολή που αποτίει φόρο τιμής στην Ιταλική σημαία. Αυτό το μοναδικό κουπέ διαθέτει όλη την νέα τεχνολογία της Ferrari σε ότι αφορά πλαίσιο, κινητήρα, αεροδυναμικά βοηθήματα και ανάρτηση.
Οι ριζικά τροποποιημένες αεροδυναμικές λύσεις είναι ήδη εμφανείς από τον μπροστινό προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Οι έξτρα πλευρικοί αεραγωγοί δημιουργήθηκαν για την αμεσότερη ψύξη του χώρου του κινητήρα. Η ουρά διαθέτει μια αεροτομή που είναι υπεύθυνη για την εξισορρόπηση της κάθετης δύναμης. 
Σε κάθε πλευρά του αυτοκινήτου υπάρχει από ένα σποιλερ που εκτείνεται από το μπροστά μέχρι το πίσω φτερό με φουσκώματα στους θόλους, με τρόπο τέτοιο που δίνει πιο σπορ και μαχητική εικόνα στο αυτοκίνητο.
Η Ferrari 458 MM Speciale φοράει ειδικά εξελιγμένους τροχούς, και διαφορετικά φανάρια εμπρός και πίσω. Μέσα στο πιλοτήριο οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν ένα νέο σύστημα ήχου, μια νέα δερμάτινη ταπετσαρία «Cioccolato» με λευκές ραφές και αρκετές ακόμη επιθυμίες σύμφωνα με το γούστο του ιδιοκτήτη που δεν μας έγιναν γνωστές για ευνόητους λόγους.

Νέες ζάντες και πλαϊνά σποιλερ με φουσκώματα στους θόλους

Νέες ζάντες και πλαϊνά σποιλερ με φουσκώματα στους θόλους

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto