Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το Acura μετά τη σύγκρουσή του σε δέντρο.

Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το Acura μετά τη σύγκρουσή του σε δέντρο.

Κόντρα θανάτου

8.023 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2015)

Τρεις ψυχές έφυγαν από τη ζωή και μία ακόμα χαροπαλεύει μετά από ατύχημα σε αυτοσχέδια κόντρα.

Πολλές φορές έχουμε τονίσει πως η υπερβολική ταχύτητα και η μίμηση αγώνων σε δρόμους κυκλοφορίας είναι αιτία θανάτου. Δυστυχώς ακόμα μία φορά αυτό επιβεβαιώνεται με το χειρότερο τρόπο.
Σύμφωνα με το δίκτυο NBC Philadelphia, ατύχημα που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια αυτοσχέδιου αγώνα ταχύτητας στο Bustleton, κόστισε τη ζωή σε τρεις νέους. Τα θύματα ήταν δύο κοπέλες επιβάτες, οι Sabrina Rhoads και Yvette Gonzalez καθώς και ένας άτυχος περαστικός, ο Felip Hernandez. Επίσης ακόμα ένας επιβάτης του οχήματος, ο Bagdon Arutyunov, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, την ώρα που ο οδηγός Christopher Bloomfield βγήκε σώος από το ατύχημα. 
Ο Christopher Bloomfield οδηγούσε το εικονιζόμενο Acura με ταχύτητα κοντά στα 220 km/h, σε δρόμο με όριο τα 100 km/h, όταν και έχασε τον έλεγχό του και προσέκρουσε σε ένα δέντρο. Το αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόπηκε στη μέση και μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα. 
Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης οι τρεις συνεπιβάτες,που δε φορούσαν ζώνη, εκτινάχθηκαν από το αυτοκίνητο, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο οι δύο κοπέλες και βαριά τραυματισμένος ο τρίτος. Δυστυχώς από το όχημα παρασύρθηκε και ο άτυχος νεαρός που βρισκόταν στο σημείο. Τέλος ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε το σημείο του συμβάντος.
Από βίντεο ασφαλείας που συνέλεξαν οι αρχές ο Bloomfield φαίνεται πως είχε επιδοθεί σε αγώνα ταχύτητας με άλλο όχημα, το οποίο και αναζητείται από τις αρχές για να συλλεχθούν περισσότερες πληροφορίες. 
Δυστυχώς τέτοιου είδους συμβάντα είναι συχνό φαινόμενο και θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να συνεργαστούν με τοπικές αρχές για να δημιουργηθεί σωστή οδηγική παιδεία αλλά και να προβλεφθεί δημιουργία χώρων όπου θα μπορούν ασκήσουν το χόμπυ τους όσοι επιθυμούν με ασφάλεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center