Η Opel παρουσίασε στην Έκθεση το νέο πρωτότυπο Monza, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη νέα σχεδιαστική γραμμή της εταιρείας εξωτερικά και τις φουτουριστικές τεχνολογίες στο εσωτερικό.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Opel παρουσίασε στην Έκθεση το νέο πρωτότυπο Monza, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη νέα σχεδιαστική γραμμή της εταιρείας εξωτερικά και τις φουτουριστικές τεχνολογίες στο εσωτερικό.

Με ιδιαίτερη σχεδίαση το Opel Monza Concept

7.055 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2013)

Έκανε πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη το νέο Opel Monza Concept, με τις φουτουριστικές τεχνολογίες στο εσωτερικό, το εντυπωσιακό design κι ένα νέο μηχανικό πλαίσιο ηλεκτρισμού και CNG.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε στην Έκθεση το νέο πρωτότυπο Monza, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη νέα σχεδιαστική γραμμή, η οποία συνδυάζει το πρωτοποριακό design με τις προηγμένες τεχνολογίες στην καθημερινή χρήση, όπως επισημαίνει ο CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann.Ειδικότερα, το νέο concept σχεδιάστηκε από την ομάδα του Mark Adams. Έτσι, το Monza έχει μήκος 4,69 μ. και 1,31 μ. ύψος, ενώ η καμπίνα του είναι κατά 15 εκ. χαμηλότερη από το σύνηθες. Παρόλα αυτά προσφέρει μεγάλη άνεση και πολύ εύκολη πρόσβαση, χάρη στις μεγάλες πόρτες, που ανοίγουν προς τα πάνω.Ταυτόχρονα, η «προχωρημένη» εμφάνιση δεν περιορίζεται μόνο στο εξωτερικό, αλλά «εισχωρεί κι εσωτερικά», με μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών πληροφόρησης κα ψυχαγωγίας με 18 φώτα LED, που καλύπτει το σύνολο του ταμπλό, από άκρη σε άκρη. Μάλιστα, ο υποψήφιος οδηγός έχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του οχήματος, είτε μέσω αυτοματοποιημένων κουμπιών, είτε μέσω φωνητικών εντολών.Τώρα, σε επίπεδο μηχανικού συνόλου, το πρωτότυπο Monza φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα (χωρίς να διευκρινίζονται τα χαρακτηριστικά του), που συνδυάζεται με τον νέο 3κύλινδρο 1000άρη SIDI Turbo κινητήρα των 115 ίππων και 166 Nm ροπής (ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί μελλοντικά στο Adam), αλλά ειδικά τροποποιημένο για το concept της Φρανκφούρτης, ώστε να καίει φυσικό αέριο (CNG), στο πλαίσιο της «πράσινης τάσης» της φίρμας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto