Αξιοπρεπής η οδική συμπεριφορά του Tivoli XLV με τον πετρελαιοκινητήρα 1,6 λτ.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αξιοπρεπής η οδική συμπεριφορά του Tivoli XLV με τον πετρελαιοκινητήρα 1,6 λτ.

Test: SsangYong XLV 1,6 λτ.

38.074 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2016)

Μετά το Tivoli, η SsangYong ρίχνει στην αγορά ακόμη ένα crossover, το XLV, το οποίο ουσιαστικά είναι μια επιμηκυμένη εκδοχή του πρώτου έχοντας έτσι το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία.

What is new

Το μήκος του SsangYong XLV είναι αυξημένο κατά 238 χλστ., σε σχέση με το Tivoli, φθάνοντας στα 4,44 μ.

Το μήκος του SsangYong XLV είναι αυξημένο κατά 238 χλστ., σε σχέση με το Tivoli, φθάνοντας στα 4,44 μ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

238 χλστ. μεγαλύτερο μήκος από το Tivoli
720 λτ. χώρος αποσκευών
1,6 turbodiesel με 115 άλογα
21.960 ευρώ
 
Χώρος αποσκευών, ευρυχωρία και πρακτικότητα καμπίνας, εμφάνιση, συναρμογή εσωτερικού, εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, δυνατότητα τετρακίνησης, 5ετής πλήρης κάλυψη 
- ¶νεση στις εγκάρσιες ανωμαλίες με 18άρηδες τροχούς, αίσθηση τιμονιού, τσιμπημένη κατανάλωση
 
Η επίθεση της SsangYong στην κατηγορία των crossover συνεχίζεται με το λανσάρισμα του νέου XLV, το οποίο διατίθεται σε δικίνητες, αλλά και τετρακίνητες εκδόσεις. Το όνομα του XLV προέρχεται από τις λέξεις «eXciting Lifestyle Vehicle» και ουσιαστικά πρόκειται για μια επιμηκυμένη εκδοχή του Tivoli. Τα δύο μοντέλα πατάνε πάνω στην ίδια πλατφόρμα και έχουν το ίδιο -μεγάλο- μεταξόνιο των 2.600 χλστ. Το μήκος του XLV όμως είναι αυξημένο κατά 238 χλστ. φθάνοντας στα 4,44 μ.
 
Τραβάει τα βλέμματα
Το XLV υιοθετεί την ίδια, μοντέρνα, σχεδιαστική φιλοσοφία με το Tivoli εμφανίζοντας αρκετά δυναμική εικόνα χάρη στα νεύρα του καπό, τις ράγες οροφής, τις έντονες ακμές κατά μήκος του αμαξώματος, καθώς και το μεγάλο άνοιγμα στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα. Οι σημαντικές αισθητικές αλλαγές σε σχέση με το Tivoli εντοπίζονται από την τρίτη κολόνα και πίσω, με τα τονισμένα «καπούλια», τα νέα εντυπωσιακά φώτα, το μεγάλο λογότυπο της SsangYong και το όνομα του μοντέλου στο κέντρο της πέμπτης πόρτας, καθώς και τα ενσωματωμένα στις κολώνες γυάλινα φινιστρίνια, να ξεχωρίζουν. Το τελικό αποτέλεσμα τραβάει τα βλέμματα, ενώ για τον υποψήφιο αγοραστή υπάρχει και μια μεγάλη γκάμα συνδυασμών στην εξωτερική εμφάνιση, η οποία περιλαμβάνει 8 χρώματα, διχρωμίες, καθώς και διαφορετικά σχέδια για τις ζάντες.
 
Από 21.960 ευρώ το diesel με πλούσιο εξοπλισμό
To SsangYong XLV με τον πετρελαιοκινητήρα του 1,6 λτ. είναι διαθέσιμο στη χώρα μας σε 3 εκδόσεις: STD, DLX και Limited με τις δυο τελευταίες να προσφέρονται εναλλακτικά με τετρακίνηση ή και με αυτόματο κιβώτιο.
Η τιμή της βασικής προσθιοκίνητης έκδοσης είναι 21.960 ευρώ (24.280 ευρώ χωρίς προσφορά και απόσυρση) με τον εξοπλισμό να κρίνεται υπερπλήρης: Εκτός από όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και σύγχρονους αυτοματισμούς, προσφέρονται μεταξύ άλλων 7 αερόσακοι, σύστημα ESP, Active Rollover Protection (Ενεργή Προστασία από την Ανατροπή), Brake Assist (Σύστημα Υποβοήθησης Φρεναρίσματος), Hill Start Assist (Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης στην Ανηφόρα), Emergency Stop Signal (Φώτα Φρεναρίσματος με λειτουργία Κινδύνου), σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών (TPMS), ηχητική και οπτική ενημέρωση χρήσης για όλες τις ζώνες ασφαλείας, ζάντες αλουμινίου και φώτα ημέρας LED. Ένα βασικό πλεονέκτημα του νέου XLV είναι και η «5ετής Πλήρης Κάλυψη SsangYong», που σημαίνει ότι καλύπτεται από 5ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση, 5ετές δωρεάν service και 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center