Το Infiniti QX30 αποτελεί την crossover έκδοση του Q30.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Infiniti QX30 αποτελεί την crossover έκδοση του Q30.

Το ευρωπαϊκό Infiniti

2.893 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2015)

Βρετανός σχιστομάτης με γερμανική καταγωγή. Αυτό είναι το Infiniti QX30, το νέο crossover της ιαπωνικής μάρκας. Δείτε όμως γιατί.

Το Infiniti QX30 δεν είναι απλώς η crossover εκδοχή του Q30. Και αυτό γιατί είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Infiniti το οποίο θα κατασκευάζεται επί ευρωπαϊκού εδάφους και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland της Αγγλίας. Όσον αφορά την καταγωγή του ή το DNA του αν θέλετε, αυτό είναι γερμανικό, καθώς βασίζεται στην Mercedes GLA.
Η πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε παρόλα αυτά στην Αμερική και συγκεκριμένα στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles, καθώς η αγορά της Β. Αμερικής είναι ο κύριος στόχος της Infiniti.
Σχεδιαστικά το Infiniti QX30 δεν εκπλήσσει. Σας το έχουμε ήδη δείξει εξάλλου σε κατασκοπευτικές εικόνες τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ. Εκτός αυτού όμως μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που ακολουθεί τα σχεδιαστικά πατήματα της hatchback έκδοσής του, ενώ δεν αποποιείται και τη σχεδιαστική προσέγγιση του πρωτότυπου που το προϋπάντησε. 
Όσον αφορά τους κινητήρες του, οι Ιάπωνες δεν αποκάλυψαν κάτι ιδιαίτερο παρά μόνο πως θα το δούμε και τετρακίνητο. Εμείς πάντως θεωρούμε δεδομένο πως δεν θα δούμε διαφορετικά μοτέρ από αυτά που συναντάμε και στο Q30, όπερ σημαίνει 1,6 λτ. και 2,0 λτ. βενζίνης και 1,5 λτ. και 2,2 λτ. πετρελαίου.

Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της μάρκας που θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της μάρκας που θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
KIA