Όπως όλα δείχνουν το Grand Prix της Monza θα αποτελέσει παρελθόν μετά το τέλος του 2016.

Όπως όλα δείχνουν το Grand Prix της Monza θα αποτελέσει παρελθόν μετά το τέλος του 2016.

Χαμός με το ιταλικό Grand Prix

2.278 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2015)

Όπως όλα δείχνουν το Grand Prix της Monza θα αποτελέσει παρελθόν μετά το τέλος του 2016, καθώς η ιταλική κυβέρνηση δεν παρέχει την απαιτούμενη οικονομική βοήθεια για την «διάσωση» του.

Αυτή η εξέλιξη φαίνεται ότι ενεργοποίησε το ενδιαφέρον της Imola για την φιλοξενία του αγώνα, χωρίς όμως να αποκλείεται η τελική αντεπίθεση της Monza.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Automobile Club Italia Milan, ο οποίος πρωτοστατεί στην προσπάθεια να παραμείνει ο αγώνας στη Monza, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμη και η εναλλαγή μεταξύ Monza και Imola, ως έσχατη λύση.
«Σεβόμαστε τη δουλειά των άλλων. Προς το παρόν, εμείς στο ACI Milan και το SIAS δουλεύουμε σκληρά για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο με τη FOM, το οποίο λήγει το 2016. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε το Ιταλικό Grand Prix στη Monza. Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε πάρει καμία επίσημη ανακοίνωση από την Imola σχετικά με τα σχέδιά τους. Παρ όλα αυτά, η εναλλαγή στην οποία κάνουν αναφορά ήταν πάντα μια κακή στρατηγική. Έτσι, αυτό που χρειάζεται είναι μια νέα προσέγγιση στην υλοποίηση αυτής της στρατηγικής, που ειλικρινά δεν μπορώ να δω σήμερα. Ωστόσο, μας ενδιαφέρει το άθλημα και η εναλλαγή θα πρέπει να είναι η τελευταία δυνατή λύση, και θα πρέπει τουλάχιστον να το εξετάσουμε».
Διαβάστε ποιοι οδηγοί είναι υπέρ του Grand Prix της Monza ΕΔΩ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto