Το Michelin Primacy 4 είναι το καλοκαιρινό ελαστικό-ορόσημο της Michelin. Έχει εξαιρετικές επιδόσεις στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα όταν είναι καινούριο και όταν φθαρεί χάρη στις τεχνολογίες Eve

Το Michelin Primacy 4 είναι το καλοκαιρινό ελαστικό-ορόσημο της Michelin. Έχει εξαιρετικές επιδόσεις στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα όταν είναι καινούριο και όταν φθαρεί χάρη στις τεχνολογίες Evergrip, ενώ ταυτόχρονα είναι Νο1 σε διάρκεια ζωής. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

Michelin Primacy 4

2.663.827 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η σειρά Primacy 4 της Michelin αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασφάλεια στην οδήγηση, γιατί προσφέρει υψηλές επιδόσεις στο βρεγμένο οδόστρωμα από τη πρώτη μέρα χρήσης, μέχρι και να φτάσει το νόμιμο όριο του δείκτη φθοράς (1,6 χιλιοστά). Ανταποκρίνεται, δηλαδή, στην ανάγκη για υψηλές επιδόσεις, ακόμα και όταν φθαρεί, προσφέροντας επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Φρενάρει έως 2,8 μ. νωρίτερα στο βρεγμένο

Χάρη στα ελαστομερή τελευταίας γενιάς, το Michelin Primacy 4, προσφέρει υψηλό επίπεδο πρόσφυσης στο βρεγμένο οδόστρωμα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Για να επιτευχθεί αυτό, έχει βελτιωθεί το σκάλισμα πέλματος και ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει πιο τετραγωνισμένες και λιγότερο κωνικές αυλακώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, το νερό απομακρύνεται επαρκώς, ακόμα και όταν το ελαστικό έχει φθαρεί. Σύμφωνα με συγκριτικές δοκιμές* με τα ελαστικά του ανταγωνισμού στη διάσταση 205/55 R16 91V, το Michelin Primacy 4 όταν είναι καινούριο, φρενάρει κατά μέσο όρο 0,9 μέτρα πιο νωρίς. Και όταν, όμως, έχει φθαρεί, αυξάνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά, καθώς φρενάρει 2,8 μέτρα πιο νωρίς από το μέσο όρο.
 
«Διαβάζεις» πότε έχει φθαρεί

Ένα ακόμη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Michelin Primacy 4 είναι ότι οι οδηγοί μπορούν εύκολα να «διαβάσουν» το επίπεδο της φθοράς του. Συγκεκριμένα, σε συνδυασμό με τους παραδοσιακούς δείκτες φθοράς, η Michelin πρόσθεσε μια πιο εμφανή σήμανση στον ώμο και μια επιπλέον σήμανση στο κάτω μέρος των αυλακώσεων του πέλματος.
 
18.000 χλμ. περισσότερος χρόνος ζωής.

Σε σύγκριση με τους βασικούς του ανταγωνιστές*, το Michelin Primacy 4 διαρκεί κατά μέσο όρο για 18.000 περισσότερα χιλιόμετρα, χωρίς όμως να χάνει σε απόδοση και άρα συμβάλλει στη μείωση του κόστους χρήσης του οχήματός σας.
 
 
Quick info

*&&&&Θερινό ελαστικό
*&&&&Εξαιρετικό στο φρενάρισμα στο βρεγμένο όταν είναι καινούριο και όταν φθαρεί
*&&&&Διαρκεί κατά μέσο όρο 18.000 χλμ. περισσότερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό
*&&&&Διαθέσιμο σε 16,17 και 18 ίντσες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
test center