3 φωτογραφίες »

Με μικρές διαφοροποιήσεις στη σχεδίαση, ακόμα πιο περιπετειώδες look και τον γνώριμο value for money χαρακτήρα του, το ανανεωμένο Duster θα πάρει την σκυτάλη για να συνεχίσει στην κούρσα των πωλήσεων.

Ανανεωμένο Dacia Duster

1.526.221 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2021)

To δεύτερης γενιάς Dacia Duster μετρά ήδη τέσσερα χρόνια παρουσίας στις αγορές και όπως συνηθίζεται για την πλειονότητα των εταιρειών, οσονούπω αναμένου ένα φρεσκάρισμα από την Dacia, προκειμένου να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικό. Μπορεί να μην έχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που θα έχει το σκληροτράχηλο SUV μετά το φρεσκάρισμά του από την ίδια την Dacia, πλέον όμως, παίρνουμε μια γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε χάρη στην Renault. H Γαλλίδα «μαμά» εταιρεία της ρουμανικής μάρκας, παρουσίασε στην Ρωσία το ανανεωμένο Duster που περιμένουμε μέσα στο 2021 στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Κάπως έτσι, η νέα γενιά του σκληροτράχηλου Duster λανσαρίστηκε κάτω από τα εμβλήματά της Renault στην αγορά της Ρωσίας, αλλά όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, δεν πρόκειται για το μοντέλο που διατίθεται στην υπόλοιπη Ευρώπη. Θα λέγαμε πως μοιάζει στην ανανεωμένη έκδοση που περιμένουμε να λανσαριστεί στην Γηραιά Ήπειρο, αφού το SUV υιοθετεί νέα φωτιστικά σώματα, διαφορετική γρίλια, πιο μοντέρνα εμφάνιση με ανάγλυφες επιφάνειες αλλά και αρκετά περισσότερα προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα που τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Συνδέοντας λοιπόν τα κομμάτια του παζλ, πιθανολούμε ότι στεκόμαστε μπροστά στο ανανεωμένο Duster το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα από την Dacia μέσα στο επόμενο διάστημα. Χωρίς να υπάρχουν σαφείς ενδείξεις προς το παρόν, θεωρείται πως θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην παλέτα των μηχανικών συνόλων που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή την γκάμα του μικρομεσαίου SUV. Αυτό σημαίνει πως το ανανεωμένο Dacia Duster θα συνεχίσει την καριέρα του ως μια από τις πιο value for money λύσεις, με επιλογές βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,0 λτ. στην πρώτη περίπτωση και 1,5 λτ. στην δεύτερη σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Η καμπίνα του ανανεωμένου Dacia Duster δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες αλλαγές, ωστόσο δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να εφοδιαστεί με το νεότερο ταμπλό της μάρκας που είδαμε στο μικρότερο «αδελφάκι» Sandero και Sandero Stepway. Σε κάθε περίπτωση, η σχεδίαση θα κινηθεί σε λιτά επίπεδα και τα σκληρά, αλλά στιβαρά πλαστικά θα έχουν καλή συναρμογή για τα δεδομένα της φίρμας.

ΠροηγούμενοΕπόμενο μοντέλο

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER