Μεσημεριανή ανάπαυλα λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι με τα κύματα

Κάθισμα, μια από πιο δημοφιλείς παραλίες

Βασιλική, η καλύτερη παραλία στο Ιόνιο για windsurf

Διαβάστηκε από 34788 αναγνώστες

Οι δυο βασικοί οδικοί άξονες που διατρέχουν τη δυτική και ανατολική ακτή της Λευκάδας συγκλίνουν στον όρμο της Βασιλικής, Η περιοχή είναι ένα από τα γνωστότερα θέρετρα της Λευκάδας. Διαθέτει άριστο ξενοδοχειακό δυναμικό, πολλά εστιατόρια, ταβερνάκια και οργανωμένο camping.
Επιπλέον η παραλία της Βασιλικής συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 10 καλύτερα ανά τον κόσμο πεδία δράσης windsurf! Εδώ μάλιστα συμβαίνει και το εξής παράδοξο. Ενώ γενικά η θάλασσα είναι ήσυχη, οι τοπικοί άνεμοι (θερμικός άνεμος στην τεχνική ορολογία) που πνέουν αυξανόμενοι σταδιακά από το μεσημέρι, δίνουν μεγάλες ταχύτητες και εκπληκτικές επιδόσεις στις ιστιοσανίδες ενώ στα kite surf τη δυνατότητα για θεαματικά άλματα. Από νωρίς τον Ιούλιο, λάτρεις του σπορ από όλη την Ευρώπη, αλλά κυρίως από την Ιταλία, την Αγγλία και τη Γερμανία κατακλύζουν την περιοχή.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

που να μεινετε - ΛΕΥΚΑΔΑ

  • Για χαλάρωση και ηρεμία

    Όλες οι βίλες MOUNTY ISLAND, στα Λαζαράτα Λευκάδας έχουν δημιουργηθεί και διακοσμηθεί με ιδιαίτερη φροντίδα μεράκι και αγάπη, συνδυάζοντας διακριτική πολυτέλεια με παράδοση και αποτελούν ιδανικό προορισμό ξεκούρασης, χαλάρωσης και ηρεμίας.
     2645097296 Περισσότερα