Νυδρί και Βλυχό, από εδώ φεύγουν τα φέρυ για το Μεγανήσι

  Το κοσμοπολίτικο Νυδρί, το γαλήνιο Βλυχό και τα μαγευτικά Πριγκιποννήσια

  Διαβάστηκε από 33266 αναγνώστες

  Ξεκινώντας από τη πόλη της Λευκάδας ακολουθούμε τον παραλιακό και εξαιρετικά πολυσύχναστο δρόμο που κατευθύνεται νότια. Οι αναπτυσσόμενοι τουριστικά οικισμοί Λιγιά, Νικιανά, Περιγιάλι και φυσικά το πασίγνωστο Νυδρί με τα πολυτελή ξενοδοχεία και το δραστήριο λιμάνι, αποτελούν τους κύριους πόλους έλξης των ανατολικών ακτών.
  Από το Βλυχό ευχάριστο μονοπάτι που διατρέχει καταπράσινο τοπίο οδηγεί στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής με τη θαυμάσια. Σε μικρή απόσταση από το Νυδρί βρίσκεται η έξοδος του φαραγγιού Δημοσάρι όπου συναντάμε ένα μικρό καταρράκτη, αξίζει να τον αναζητήσετε. Νοικιάζοντας βαρκάκι η με εκδρομικό σκάφος που φεύγει από το Νυδρί θα πραγματοποιήσετε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδρομή στα κοντινά κατάφυτα Πριγκηπονήσια. Ανάμεσα τους και ο φημισμένος Σκορπιός όπου βέβαια δεν επιτρέπετε η αποβίβαση στις ακτές του αλλά θα έχετε την ευκαιρία να τον δείτε από μακριά.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  που να μεινετε - ΛΕΥΚΑΔΑ

  • Για χαλάρωση και ηρεμία

   Όλες οι βίλες MOUNTY ISLAND, στα Λαζαράτα Λευκάδας έχουν δημιουργηθεί και διακοσμηθεί με ιδιαίτερη φροντίδα μεράκι και αγάπη, συνδυάζοντας διακριτική πολυτέλεια με παράδοση και αποτελούν ιδανικό προορισμό ξεκούρασης, χαλάρωσης και ηρεμίας.
    2645097296 Περισσότερα