Πόρτο Κατσίκι, ένα θαύμα της φύσης

  Πόρτο Κατσίκι – Εγκρεμνοί κολυμπήστε σε δυο από τις καλύτερες παραλίες της Μεσογείου

  Διαβάστηκε από 33265 αναγνώστες

  Από τη λιμανάκι της Βασιλικής που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Λευκάδας θα ανηφορίσετε τον ορεινό δρόμο που οδηγεί στο κεφαλοχώρι Αγιος Πέτρος (6 χλμ.). Στη συνέχεια θα πάτε στον οικισμό Δράγανο, θα περάσετε το χωριό Αθάνι κι ακολουθώντας το κομβόι των οχημάτων θα βρεθείτε στο Πόρτο Κατσίκι, ίσως την πιο όμορφη και πιο γνωστή παραλία της Λευκάδας.
  Όσοι αποζητούν περισσότερη άπλα, δεν έχουν παρά να αναζητήσουν την αμμουδιά Εγκρεμνοί που προσεγγίζεται επίσης από το χωριό Αθάνι με δύσκολο κατηφορικό δρόμο. Στο τέλος της διαδρομής υπάρχει ελεγχόμενος χώρος στάθμευσης από όπου ξεκινά το απότομο μονοπάτι. Η παραλία επίσης μαζεύει πολύ κόσμο όμως είναι τεράστια σε μήκος και δεν γνωρίζει τον κορεσμό Για ευκολότερη πρόσβαση με το αυτοκίνητο επιλέξτε την παραλία Γιαλός -υπάρχουν ταμπέλες.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  που να μεινετε - ΛΕΥΚΑΔΑ

  • Για χαλάρωση και ηρεμία

   Όλες οι βίλες MOUNTY ISLAND, στα Λαζαράτα Λευκάδας έχουν δημιουργηθεί και διακοσμηθεί με ιδιαίτερη φροντίδα μεράκι και αγάπη, συνδυάζοντας διακριτική πολυτέλεια με παράδοση και αποτελούν ιδανικό προορισμό ξεκούρασης, χαλάρωσης και ηρεμίας.
    2645097296 Περισσότερα