*Ε1 είναι ο κωδικός της Γερμανίας. Κάνοντας έρευνα αγοράς θα βρείτε μεταξύ άλλων: Ε2 για την Γαλλία, Ε3 για την Ιταλία, Ε5 για την Σουηδία, Ε11 για την Αγγλία, Ε16 για την Νορβηγία και Ε23 για την Ελλάδα.

Πιστοποιήσεις ασφαλείας: Βρείτε την πορτοκαλί ετικέτα

69090 Επισκέψεις στο άρθρο

Κάθε παιδικό κάθισμα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας της EE. Αυτές είναι οι R44-03 και R44-04. Τώρα, πως θα βρείτε εάν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές αυτές; Ψάξτε για την πορτοκαλί ετικέτα και διαβάστε τη προσεκτικά. Ωστόσο, κάποιοι γονείς ίσως αναρωτηθείτε «είναι αυτό αρκετό;» Θεωρούμε, ότι δεν πρέπει να αγοράζετε ένα κάθισμα a priori, απλά επειδή είναι κολλημένη πάνω του η πορτοκαλί αυτή ετικέτα, αλλά να εξετάζετε ποικίλες παραμέτρους. Στις επόμενες σελίδες, ελπίζουμε να κάνουμε την αγορά σας ευκολότερη.
Πώς να διαβάσετε την ετικέτα ECE R44.04
1. Όνομα ή trademark της κατασκευάστριας εταιρείας
2. Προδιαγραφές ΕΕ σύμφωνα με τις οποίες έχει ομολογκαριστεί
3. Τύπος πιστοποίησης
4. Βάρος παιδιού για το οποίο είναι κατάλληλο
5. Διεθνής κωδικός όπου αναγράφεται η χώρα που πήρε την πιστοποίηση*
6. «Παρτίδα» κατασκευής
7. Στοιχεία εταιρείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • HAPPY CHOICE

    HAPPY CHOICE

    Η Silver Cross είναι η πρώτη εταιρεία που εφηύρε το πρώτο καροτσάκι το 1877, με το όνομά της να έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια του Ην. Βασιλείου.

     2103230419 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  •  The Baby Land

    The Baby Land

    Η «The Baby Land», αποτελεί μία επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2102474111 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ