Συμβουλές αγοράς

69081 Επισκέψεις στο άρθρο

Η αγορά ενός παιδικού καθίσματος δεν μπορεί να είναι της λογικής «γουρούνι στο σακί», πάμε δηλαδή σε ένα πολυκατάστημα, κοιτάμε τα ράφια, βλέπουμε ένα που να μας αρέσει σε χρώματα / σχέδιο και μετά στο ταμείο, ώστε να το βάλουμε στο πόρτ-μπαγκάζ και να φύγουμε για σπίτι. Μια τέτοια επιλογή είναι λανθασμένη. Αρχικά λοιπόν, πριν ξεκινήσετε για ένα πολυκατάστημα μπορείτε να κάνετε μια έρευνα αγοράς μέσω διαδικτύου ή με αυτές τις 8σελίδες ως οδηγό να λύσετε βασικές και πιο σύνθετες απορίες, όπως ποιο κάθισμα και για ποια ηλικία. Επίσης, θα βοηθήσει να γνωρίζετε από πριν αν το όχημά σας διαθέτει βάσεις ISOFIX. Στη συνέχεια έχοντας ορίσει το εύρος χρημάτων που μπορείτε να διαθέσετε επισκεφθείτε ένα μεγάλο κατάστημα με παιδικά είδη, γιατί εκεί θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών καθισμάτων. Καλό είναι να μην περιοριστείτε σε ένα πολυκατάστημα, αλλά να πάτε σε δύο-τρία. Αναφορικά με τις τιμές, θα διαπιστώσετε ότι οι διαφορές μεταξύ των καταστημάτων είναι μικρές, περίπου στα 10 ευρώ, άρα αν αρχίσετε να ψάχνετε door to door για την χαμηλότερη τιμή θα έχετε ξοδέψει τη διαφορά σε βενζίνη. Σας συμβουλεύουμε αν έχετε καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένα καθίσματα να συνεχίσετε τηλεφωνικά την έρευνα. Προτού όμως καταλήξετε σε αυτά, σας συμβουλεύουμε πριν την αγορά να είστε με το παιδί σας, ώστε να ζητήσετε επιτόπου να δοκιμάσετε το παιδικό κάθισμα στο αυτοκίνητό σας. Με αυτό τον τρόπο μόνο θα βεβαιωθείτε ότι το κάθισμα στερεώνεται σωστά και ότι το παιδί αισθάνεται άνετα σε αυτό. Μην διστάσετε να το ζητήσετε από τον πωλητή που σας εξυπηρετεί, θα διαπιστώσετε ότι είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει και απαντήσει σε κάθε σας απορία.
Αγορές μέσω internet
Οι νέοι γονείς ίσως να είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και τις αγορές μέσω του διαδικτύου. Κατά την έρευνά σας λοιπόν, θα διαπιστώσετε ότι στο internet θα βρείτε χαμηλότερες τιμές, τόσο σε ελληνικά site, όσο και σε ευρωπαϊκά (κυρίως ιταλικά και γερμανικά). Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε: 1. Τα μεταφορικά, αφού με αυτά η διαφορά τιμής σε σχέση με την Ελλάδα ίσως να μην είναι τραγική 2. Τους χρόνους παράδοσης. Κάποιες φορές η παράδοση μπορεί να ορίζεται μετά από 35-40 ημέρες (ανάλογα με το απόθεμα)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • HAPPY CHOICE

    HAPPY CHOICE

    Η Silver Cross είναι η πρώτη εταιρεία που εφηύρε το πρώτο καροτσάκι το 1877, με το όνομά της να έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια του Ην. Βασιλείου.

     2103230419 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  •  The Baby Land

    The Baby Land

    Η «The Baby Land», αποτελεί μία επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2102474111 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ