Ένα Polo που δεν σβήνει.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα Polo που δεν σβήνει.

Polo Diesel Story

31.465 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2015)

H Kosmocar λέει ότι δεν έχει γίνει καμία αλλαγή σε κανένα αυτοκίνητο. Aρα ποιος το έφτιαξε;

Η ιστορία αφορά στο Polo 1.4 TDI diesel που σβήνει στις χαμηλές στροφές και όπως επισημάναμε αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα.
To θέμα όμως μοιάζει να έχει «ουρά»:
Δείτε την ερώτηση, που στείλαμε στην Kosmocar, μόλις μάθαμε την…«ουρά» και θα καταλάβετε:• Eμφανίστηκαν Polo diesel για test drive τα οποία δεν σβήνουν στις χαμηλές.Θα θέλαμε να μάθουμε:• Έλυσε ήδη το πρόβλημα το VW Group και αναμένεται σχετική ανακοίνωση ή• Πρόκειται για επέμβαση που γίνεται στην Ελλάδα από τον Kosmocar;Μετά την επέμβαση αυτή στον κινητήρα τους, τα αυτοκίνητα αυτά:• Έχουν την κατανάλωση (3,1 λτ. / 100 χλμ.) και τις εκπομπές ρύπων (88 γρ. /χλμ.) που υπόσχεται ο κατασκευαστής;• Υπάρχουν σχετικές πιστοποιημένες μετρήσεις του VW Group ή της Kosmocar;Η απάντηση της Kosmocar:"
Σχετικά με το ερώτημά σου θα ήθελα να σε ενημερώσω οτι η Kosmocar δενπροβαίνει σε επέμβασεις στα αυτοκίνητα στην Ελλάδα."Στην προφορική επικοινωνία που ακολούθησε, μας διευκρίνισαν οτι δεν εχει γίνει καμμιά αλλαγή, σε κανένα αυτοκίνητο, απο το VW group, ουτε απο την Kosmocar, ουτε απο το επίσημο δίκτυο εμπόρων της.Μετα απο αυτά, το δικό μας συμπέρασμα ειναι οτι η - τσεκαρισμένη - πληροφορία μας για την εμφάνιση ενός Polo diesel που δεν σβήνει στις χαμηλές, σημαίνει οτι κάποιος εχει κάνει, στην Ελλάδα, μιά ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ μετατροπή. Αυτό σημαίνει οτι το συγκεκριμένο Polo που δεν σβήνει, δεν εχει ελεγχθεί για το τι κατανάλωση έχει, ουτε για πιθανές καταπονήσεις - και ζημιές- που μπορει να αποφέρει μια τέτοια μετατροπή.Προτείνω να περιμένουμε το εργοστάσιο. Η απάντηση του δείχνει οτι ψάχνει να βρεί την ΣΩΣΤΗ λύση.
Διαβάστε ακόμη:
Eσείς τι διαλέγετε;Πέτρος Τριανταφύλλης

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
moto