Φανταστείτε να την οδηγείτε...
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φανταστείτε να την οδηγείτε...

Δεν προλαβαίνουν στην Ford

2.090 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2016)

Οι παραγγελίες για το νέο Ford GT έχουν πάρει φωτιά. Δέν προλαβαίνουν οι άνθρωποι της Ford.

Οι παραγγελίες για το νέο Ford GT έχουν φτάσει τις 7000 μέχρι στιγμής, και έχουν κατασκευαστεί μόλις 70 αυτοκίνητα. Η Ford ανακοίνωσε ότι θα παράγονται κάθε χρόνο 250 κομμάτια, και ότι δεν προτίθεται να κατασκευάζει το GT με γρηγρότερους ρυθμούς όπως έκανε με το προηγούμενο και κατασκευάστηκαν συνολικά 4000 μοντέλα.
Η Ford στην σελίδα της στο διαδίκτυο έχει συμπεριλάβει τον ψηφιακό διαμορφωτή για το GT. Δείχνει οκτώ επιλογές για το χρώμα του αμαξώματος, οκτώ επιλογές για τις λωρίδες που τοποθετούνται κατά μήκος του αμαξώματος. Επίσης ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τις  ζάντες, υπάρχουν 3 επιλογές σε ανθρακονημάτινες και 3 σε ζάντες αλουμινίου. Τις επιλογές του ψηφιακού διαμορφωτή ολοκληρώνουν οι πέντε επιλογές για τα κάλυμμα των δαγκανών των φρένων και  οι 4 επιλογές για το εσωτερικό.
 Επίσης υπάρχει επιλογή που ακόμη δεν είναι διαθέσιμη αλλά θα είναι σύντομα όπως αναφέρει ο διαμορφωτής, δυο ειδικών εκδόσεων του αυτοκινήτου χωρίς όμως να δίνεται καμία πληροφορία.
Η τιμολόγηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, το γεγονός όμως ότι Ford χρησιμοποιεί για την κατασκευή της GT ακριβά υλικά και σε συνδυασμό με τον κινητήρα των 600 ίππων με τα 3.5-λίτρα, EcoBoost V6, είναι τιμές που μας οδηγούν σε υψηλό ποσό απόκτησης.
Οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες θα πρέπει συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης και στη συνέχεια θα ενημερωθείτε από την Ford για τις λεπτομέρειες της τιμολόγησης καθώς και το χρόνο παράδοσης.

Στο φυσικό της περιβάλλον.

Στο φυσικό της περιβάλλον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
peugeot