Στο τεύχος του Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο θα βρείτε αναλυτικά τα πιο σημαντικά μοντέλα που αναμένονται στην ελληνική αγορά μέχρι το τέλος του έτους.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο τεύχος του Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο θα βρείτε αναλυτικά τα πιο σημαντικά μοντέλα που αναμένονται στην ελληνική αγορά μέχρι το τέλος του έτους.

Διαβάστε αύριο στο τεύχος που κυκλοφορεί

7.001 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2014)

Το Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα επιλέγει τα σημαντικότερα μοντέλα που θα έρθουν έως το τέλος τους 2014 και ανεβάζει την αδρεναλίνη με τα Audi S1 και Renault Clio RS των 231 και 200 ίππων!

Το τεύχος του Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα, είναι ένα τεύχος που δεν πρέπει να χάσετε, αφού θα βρείτε αναλυτικά όλα τα σημαντικότερα μοντέλα που αναμένονται στην ελληνική αγορά μέχρι το τέλος του έτους, όπως και δύο μικρά hot hatch, το Audi S1 των 231 ίππων και το Renault Clio RS των 200 ίππων.Όσον αφορά στα μοντέλα που αναμένονται μέχρι το τέλος τος 2014 οι αφίξεις είναι πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Στην κατηγορία των οχημάτων πόλης το ανανεωμένο Toyota Yaris, το νέο Opel Corsa και η τρίτη γενιά του smart fortwo έρχονται να ταράξουν τα νερά τόσο με την επιθετική και νεανική εμφάνιση, όσο και την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν. Στα μικρομεσαία, από την άλλη, η Nissan κάνει δυναμικό comeback με το νέο Pulsar που θα έρθει να αντιμετωπίσει το ανανεωμένο Ford Focus και τις ηλεκτρικές εκδοχές των VW Golf και Audi A3. Οι οικογενειάρχες, στη συνέχεια, θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ φρέσκων πολυμορφικών προτάσεων όπως η νέα BMW B-Class και η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer, αλλά και από τη μεσαία κατηγορία όπως το νέο Ford Mondeo και το Volkswagen που έρχεται πιο premium και πιο high-tech. Τέλος, από την κατηγορία των SUV-crossover η νέα BMW X4 θα εντυπωσιάσει με την κουπέ σχεδίαση και την σπορτίφ οδική της συμπεριφορά, ενώ τα ανανεωμένα Mitsubishi ASX και Skoda Yeti έρχονται με πιο δυναμική σχεδίαση και βελτιώσεις ουσίες.Επίσης, όπως πάντα θα βρείτε το απόλυτο συνοδηγό αγοράς, αναλυτικούς πίνακες με τιμές και εξοπλισμό όλων των μοντέλων της αγοράς, όπως και ένα αφιέρωμα με επιλεγμένα προϊόντα από την Κίνα, την Κορέα και την Ταϊβάν, προϊόντων που έχουν καλή τιμή χωρίς να υστερούν σε ποιότητα κατασκευής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center