Τα δύο νέα SUV της MG θα πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον GS (φώτο), δημιουργώντας μαι πλήρη γκάμα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τα δύο νέα SUV της MG θα πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον GS (φώτο), δημιουργώντας μαι πλήρη γκάμα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δύο νέα SUV από την MG

3.094 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2016)

H βρετανική φίρμα σκοπεύει να λανσάρει δύο νέα μοντέλα στην κατηγορία των Crossover/SUV, ένα compact και ένα μεσαίο, τα οποία θα πλαισιώσουν το GS στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

baseline">Δυναμικά θέλεινα επανέλθει στο προσκήνιο η MG, μετά την εξαγορά της απόκινέζικα συμφέροντα. `Αλλωστε αυτό γίνεται εμφανές από τις κινήσεις τηςβρετανικής φίρμας, οι οποίες επικεντρώνονται στην διεκδίκηση ενός μεριδίου, απότην ταχύτερα αναπτυσσόμενη, όσον αφορά στις πωλήσεις, κατηγορία οχημάτων της Ευρώπης, αυτή των Crossover/SUV.

 

Συγκεκριμένα οδιευθυντής πωλήσεων της MG, Matthew Cheyne, σε δηλώσεις του τόνισε πωςτην ερχόμενη χρονιά θα λανσάρουν στην αγορά ένα μικρό SUV, ή αν προτιμάτε το "μικρό αδερφό" του GS,του μεσαίου SUV της φίρμας.

 

        Διαβάστε περισσότερα νέα στο Autoτρίτη

 

Παράλληλα,ο Matthew Cheyne, αποκάλυψε πως μετά τα δύοαυτά μοντέλα σειρά θα πάρει και ένα τρίτο, μεγαλύτερο SUV, με σκοπό να προσεγγίσει η εταιρεία όσο το δυνατόν περισσότερο, τις ανάγκεςτης βρετανικής αγοράς, αφού θα διαθέτει μια πλήρη γκάμα Crossover οχημάτων.

        Θυμηθείτε την ευρωπαϊκή έκδοση του MG GS

 

Συνεχίζονταςτις αποκαλύψεις ο κ. Cheyne, δήλωσε πως η MG δενπρόκειται να σταματήσει εκεί, αφού εξελίσσει ακόμα περισσότερα μοντέλα για τομέλλον. Ωστόσο στα σχέδια της φίρμας, προς απογοήτευση των περισσοτέρων, δεπεριλαμβάνεται κάποιος συνεχιστής των roadster μοντέλων που μας είχανσυνηθίσει οι Βρετανοί, όπως το MG F/TF, ή για τους παλιότερους το ΜG B

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center