Με τις Mercedes από την πρώτη σειρά εκκίνησης θα ξεκινήσει ο αυριανός αγώνας στη Σουζούκα. Πρώτος ο Rosberg δεύτερος ο Hamilton.

Με τις Mercedes από την πρώτη σειρά εκκίνησης θα ξεκινήσει ο αυριανός αγώνας στη Σουζούκα. Πρώτος ο Rosberg δεύτερος ο Hamilton.

Η επιστροφή της Mercedes

2.228 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2015)

Ο Rosberg κατάφερε να πάρει την pole position και να αφήσει δεύτερο τον Hamilton στη Σουζούκα, σε κατατακτήριες που τελείωσαν νωρίτερα λόγω ατυχήματος.

Ο Rosberg κατάφερε να πετύχει την 18η pole position της καριέρας του στη Σουζούκα και σε συνδυασμό με την δεύτερη θέση του Hamilton να ξαναφέρουν στην κορυφή τα μονοθέσια της Mercedes.
Ο Γερμανός πιλότος ήταν ο ταχύτερος στις κατατακτήριες της Σουζούκα στην Ιαπωνία (1.33:015), που ολοκληρώθηκαν μισό λεπτό πριν την κανονική διάρκεια, λόγω ατυχήματος που είχε ο Kvyat. Ο τελευταίος πάτησε με έναν τροχό στο γρασίδι και έχασε τον έλεγχο της Red Bull που έγινε κομμάτια. Ευτυχώς ο ίδιος έμεινε ανέπαφος.Όσον αφορά τις Ferrari οι οποίες εντυπωσίασαν στο προηγούμενο γκραν πρι της Σιγκαπούρης, αυτή τη φορά μάλλον δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες. Ο Vettel έμεινε τέταρτος, ενώ ο Raikkonen έκτος.
Ανάμεσά τους, στις θέσεις τρία και πέντε θα βρεθούν δύο μονοθέσια της Williams, αυτά των Bottas και Massa αντίστοιχα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center