Η ισχυρότερη έκδοση της κατηγορίας S-Class Coupe, επιμελημένη από την «AMG».
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ισχυρότερη έκδοση της κατηγορίας S-Class Coupe, επιμελημένη από την «AMG».

H νέα Mercedes S63 AMG Coupe

12.228 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2014)

Μετά την αποκάλυψη της νέας Mercedes S-Class Coupe τον προηγούμενο μήνα, η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε την ισχυρότερη έκδοση της κατηγορίας, την S63 AMG Coupe των 585 ίππων.

Η παρουσίαση της νέας Mercedes S-Class Coupe τον προηγούμενο μήνα εντυπωσίασε το κοινό της, τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για τα τεχνολογικά της «καλούδια». Ωστόσο, όπως είναι αναμενόμενο, θα ακολουθούσε και η ισχυρότερη έκδοση της κατηγορίας, επιμελημένη από την «AMG». Έτσι, το αποτέλεσμα ήταν ακόμα πιο εκρηκτικό, αφού η εντυπωσιακή coupe Γερμανίδα καλλονή φόρεσε την πολεμική της περιβολή, η οποία αποτελείται από ακόμα πιο επιθετικό «κουστούμι», με μεγάλους αεραγωγούς και 4πλή απόληξη με χρωμιομένα τελειώματα. Η εξωτερική εμφάνισή της ολοκληρώνεται με τις 19 ιντσών ζάντες τιτανίου της AMG.

H εντυπωσιακή coupe Γερμανίδα καλλονή φόρεσε την πολεμική της περιβολή.

H εντυπωσιακή coupe Γερμανίδα καλλονή φόρεσε την πολεμική της περιβολή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 5,5 λτ. V8 twin-turbo κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 585 ίππους και 900 Nm ροπής, κάτι που σημαίνει ότι είναι κατά 41 ίππους και 100 Nm ροπής πιο δυνατή από το απερχόμενο μοντέλο CL 63 AMG. Επίσης, η νέα Mercedes S63 AMG Coupe είναι 65 κιλά ελαφρύτερη σε σχέση με την προκάτοχό της και η αναλογία κιλών / ίππων φτάνει τα 3,41. Το ισχυρό πισωκίνητο μοντέλο χρειάζεται 4,3 δλ. για να ολοκληρώσει τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα, ενώ ο ηλεκτρονικός κόφτης έχει τοποθετηθεί στα 250 χλμ./ώρα. Στην περίπτωση όμως που η S63 AMG Coupe εξοπλίζεται με το αυτόματο κιβώτιο 4ΜΑΤΙC, τότε το 0-100 ολοκληρώνεται σε 3,9 δλ.

Η Mercedes S63 AMG Coupe εφοδιάζεται με την αερανάρτηση AIRMATIC και το Magic Body Control ενώ, η AMG προσφέρει ένα δυνατό σύστημα πέδησης, καθώς και προαιρετικές 20 ιντσών ζάντες.

Τέλος, η Mercedes S63 AMG Coupe θα ντεμπουτάρει τον επόμενο μήνα στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. 
ELASTIKA 2024
OPEL