Δείτε το πρώτο video με τον ήχο του Fiat 124 Spider.

Δείτε το πρώτο video με τον ήχο του Fiat 124 Spider.

Ο ήχος του 124 Spider (+video)

4.155 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2015)

Η Fiat παρουσίασε και επισήμως το 124 Spider. Δείτε τις λεπτομέρειες αλλά και το πρώτο του video με τον ήχο από την εξάτμισή του.

Το Fiat 124 Spider η ιταλική version του Mazda MX-5 είναι και επισήμως γεγονός, αφού έκανε την εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles. 
Όπως είναι φυσικό το ιταλικό roadster έχει μία σειρά από σχεδιαστικές διαφορές οι οποίες το ξεχωρίζουν από την ιαπωνική εκδοχή του. Αυτό ισχύει τόσο για το αμάξωμα όσο και για το εσωτερικό του.
Διαφορές όμως υπάρχουν και κάτω από το καπό του, καθώς το Fiat 124 Spider τροφοδοτείται από έναν 4κύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρας, 1,4 λίτρων με απόδοση 140 αλόγων και 249 Nm ροπής. Αυτή η δύναμη περνάει στους τροχούς μέσω του 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου (στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και αυτόματο 6 σχέσεων). Η Fiat στην εμπρός ανάρτηση έχει τοποθετήσει διπλά ψαλίδια, ενώ στην πίσω πολλαπλούς συνδέσμους, συνδυασμός που στοχεύει στην οδηγική ευχαρίστηση.Οι μηχανικοί της Fiat έχουν δώσει μεγάλη προσοχή και στη μείωση των αεροδυναμικών θορύβων και των κραδασμών, με ενισχυμένα υλικά, αλλά και με την τοποθέτηση ενός ηχομονωτικού παρμπρίζ. Η υφασμάτινη σκεπή είναι μελετημένη για να την ανοίγει και να την κλείνει ο οδηγός με το ένα χέρι.Καλά όλα αυτά όμως αλλά πως ακούγεται το αυτοκίνητο; Δείτε το video παρακάτω και πείτε μας αν σας αρέσει ο ήχος του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center