Το σκίτσο το δείχνει η Bugatti σε υποψήφιους αγοραστές της Chiron, σε διάφορα prive event που διοργανώνει η εταιρεία.

Το σκίτσο το δείχνει η Bugatti σε υποψήφιους αγοραστές της Chiron, σε διάφορα prive event που διοργανώνει η εταιρεία.

To teaser σκίτσο της Chiron

2.406 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2015)

Ως γνωστόν η Chiron είναι η αντικαταστάτρια της Veyron και η οποία θα παρουσιαστεί σύντομα, με κάθε επισημότητα από την Bugatti.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία θέλουν την Chiron να έρχεται εντός του 2016. Για να εξάψει τη φαντασία τόσο των μελλοντικών κατόχων, όσο και των υπολοίπων που θα την ονειρεύονται, η Bugatti έδωσε ένα ιδιαίτερο σκίτσο στη δημοσιότητα. 
Αυτό το σκίτσο μάλιστα το δείχνει η Bugatti σε υποψήφιους αγοραστές της Chiron, σε διάφορα prive event που διοργανώνει η εταιρεία. Στο σκίτσο αποτυπώνονται ξεκάθαρα οι γραμμές του μοντέλου, οι οποίες είναι ίδιες με του πρωτότυπου Vision Gran Turismo Concept.Σε ότι έχει να κάνει με τα μηχανολογικά της Chiron, φαίνεται πως θα διατηρηθεί η 4κινηση, αλλά και η τοποθέτηση του κινητήρα στο κέντρο. Ο τελευταίος θα είναι ένας βελτιωμένος 8λιτρος, με τέσσερα τούρμπο, W16, με την εκτιμώμενη ισχύ του να αγγίζει τους 1.500 ίππους και η ροπή τα 1.500 Nm! Η τελική ταχύτητα της Chiron θα κυμαίνεται από τα 435 έως και τα 450 χλμ/ώρα, ενώ το 0-100 χλμ/ώρα θα έρχεται σε 2,3 δλ. 
Η επίσημη παρουσίαση της Chiron, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 κομμάτια, αναμένεται να γίνει στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL