Η εμπειρία και αφοσίωση των ανθρώπων στην parts4all αποτελεί εγγύηση για την καλύτερη δυνατή επιλογή προϊόντων.

Ανταλλακτικά για όλους

5423 Επισκέψεις στο άρθρο

Η parts4all δραστηριοποιείται στην αγορα απο το 1993 διαθέτοντας πλούσια γκάμα ανταλακτικών και αξεσουάρ παντός αυτοκίνητου.

 
Η φιλοσοφία στην parts4all πηγάζει από το ίδιο της το όνομα «Ανταλλακτικα για όλους». Αποσκοπεί να προσφέρει στους καταναλωτές καθημερινά αυθεντικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας. Η εμπειρία τόσων χρόνων σε συνδυασμό με την συνεχή έρευνα & καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις βάσεις για μια επιτυχημένη και αποτελεσματική πορεία καθώς και ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε μελλοντικής πρόκλησης που επιτάσσει η αγορά.

Στο parts4all, η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών αποτελούν τις βασικότερες προτεραιότητες και για το λόγο αυτό έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τις χαμηλότερες τιμές, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, παραδίδοντάς τα με ακρίβεια και συνέπεια.
Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους με τους παρακάτω τρόπους:

Online αγορές:
  • Μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας αλλά και της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης στο facebook  μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ήρεμα και απλά από την άνεση του σπιτιού σας, του κινητού σας (smartphone) ή του tablet σας, αφού όλες οι διαδικτυακές μας πωλήσεις υποστηρίζονται από άριστα εκπαιδευμένα & αφοσιωμένα στελέχη τα οποία είναι έτοιμα να απαντήσουν σε οποιοδήποτε ερώτημά σας.
  • Μέσω του φυσικού καταστήματος parts4all το οποίο στεγάζεται στη περιοχή της Ποντοκωμης Κοζανης σε ένα άνετο χώρο 580τ.μ. όπου το προσωπικό είναι έτοιμο να βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας χρειάζεται.

Για περισσότερα σχετικά με Προϊόντα Αυτοκινήτων κλικάρετε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ