Τα «αστέρια» της φανοποιείας

Τα «αστέρια» της φανοποιείας

9295 Επισκέψεις στο άρθρο

Κάνουν το αυτοκίνητό σου να μοιάζει σαν καινούργιο. Οι υπηρεσίες αποκατάστασης του σε κάνουν να το απολαμβάνεις στην καθημερινότητα σου ενώ ταυτόχρονα κρατάς και την μεταπωλητική του αξία, ψηλά!

HB BODY ABEE
SMALTOLIN S.A.

Αλλά ας ξεκινήσουμε με το ποια θεωρούμε φανοποιεία-φανοβαφεία "αστέρια"; Αυτά που ο σύγχρονος εξοπλισμός, η άριστη εκπαίδευση, τα καλά ανταλλακτικά, οι πρόσθετες παροχές και εκείνα  τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, ανεβάζουν level σε ένα φανοποιείο – φανοβαφείο και το κατατάσουν στα κορυφαία!
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η βαφή είναι μία από τις πιο απαιτητικές εργασίες που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο αυτοκίνητό σου. Χρειάζονται εξειδικευμένα μηχανήματα, βαφές, αλλά και απαραίτητη τεχνογνωσία από την πλευρά του φανοποιού.

Πριν αποφασίσεις να αποκαταστήσεις (μικρές ή μεγαλύτερες γρατζουνιές και βλάβες αμαξώματος, φαναριών, προφυλακτήρων κλπ) ή βάψεις το αυτοκίνητό του, θα πρέπει  πρώτα να κάνεις μια λεπτομερή και ουσιαστική έρευνα αγοράς, ενώ θα πρέπει να λύσεις όλες τις απορίες που τυχόν έχεις, πριν καταλήξεις στον υποψήφιο τεχνίτη που θα πραγματοποιήσει την βαφή.

 Εμείς φροντίσαμε γι αυτό και σού δίνουμε σε ένα Mega Aφιέρωμα  με τον τίτλο
"Η Β Ι Β Λ Ο Σ της Φανοποιίας" τα πάντα γύρω από την Φανοποιία & αποκατάσταση αυτοκινήτου ! Διάβασε τα άρθρα που ακολουθούν.

Σελίδα 2Σύλλογος Επισκευαστών Αμαξωμάτων και Βαφέων Αυτοκινήτων
Σελίδα 3Φανοποιεία με υπηρεσίες 4 Αστέρων!
Σελίδα 4Step by step προετοιμασία για την βαφή αμαξώματος
Σελίδα 5Επισκευή πλαστικών μερών αυτοκινήτου
Σελίδα 6Ανταλλακτικά φανοποιίας: 6 λόγοι που αξίζει να τα προτιμήσεις!
Σελίδα 7Λακκούβες από μικροχτυπήματα; PDR η λύση!
Σελίδα 8Γυάλισμα/Κέρωμα: Πότε το καθένα και γιατί!
Σελίδα 9Τι είναι το restoration
Σελίδα 10Τι ξέρεις για την υδροβαφή; (+ vid)
Σελίδα 11Αλλαξε χρώμα χωρίς βαφή!
Σελίδα 12Φανοποιεία και οι 5 συμβουλές του Top Expert
Σελίδα 13Τι καθορίζει το τελικό κόστος & αξιοπιστία βαφής
Σελίδα 14Ολική επαναβαφή σε ένα BMW E46! (vid)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ