Αντηλιακές μεμβράνες υψηλής τεχνολογίας V-KOOL

Αντηλιακές μεμβράνες υψηλής τεχνολογίας V-KOOL

9931 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο πυρήνας της απόρριψης της υπέρυθρης της V-KOOL είναι η τεχνολογία XIR®, μια πατενταρισμένη διαδικασία υψηλής τεχνολογίας που αναπτύχθηκε στη Silicon Valley των ΗΠΑ και υλοποιήθηκε στη Δρέσδη της Γερμανίας.

INTERSYS
Καλογερόπουλος Παύλος Σ.

Η V-KOOL αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως μια κορυφαία μάρκα 

Κοινοποίησέ το »

Η  V - KOOL παρέχει στην Ελληνική αγορά μια αυτοτελή μονάδα ενεργειακών λύσεων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, με έξυπνες και πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα, που βασίζονται στην απόρριψη της Ηλιακής Ακτινοβολίας και τις βλαβερές και ανεπιθύμητες επιπτώσεις της.
Η V-KOOL Athens  που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της V-KOOL International, για την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Με τριακονταετή εμπειρία στις ΗΠΑ και στις διεθνείς αγορές στις ενεργειακές λύσεις και στις λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.
Είναι πρωτοπόρος και αποκλειστική παραγωγός του μοναδικού διαυγούς φιλμ, "Επιλεκτικού Φάσματος" στον κόσμο, όπου μεταδίδει σε ποσοστό πάνω από 75-80% του φωτός ημέρας, ενώ απωθεί 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας και 94% της υπέρυθρης θερμότητας. Βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο στην παραγωγή και εκμετάλλευση μεμβρανών, την Eastman Chemical Company .

 

Κοινοποίησέ το »