Θεόφιλος Group: Ο ειδικός στις εξατμίσεις!

Θεόφιλος Group: Ο ειδικός στις εξατμίσεις!

Η μεγάλη εμπειρία της εταιρείας Θεόφιλος στον χώρο της εξάτμισης εγγυάται την απόλυτη εξυπηρέτηση. Ειδικεύεται στα συστήματα εξάτμισης και τον καταλυτικό μετατροπέα εδώ και 3 δεκαετίες !

Τα «μυστικά» του επαναπρογραμματισμού

Τα «μυστικά» του επαναπρογραμματισμού

Τι ξέρεις για τον επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου; Για τους κινδύνους που μπορεί να συναντήσεις; Γιατί είναι προτιμότερος από τον παράλληλο εγκέφαλο; Έχουμε όλες τις απαντήσεις.

Η βελτίωση θέλει τον Special-ίστα της !

Η βελτίωση θέλει τον Special-ίστα της !

Το απολαμβάνεις περισσότερο ενώ ταυτόχρονα του ανεβάζεις και την αξία του. Με στοχευμένες εσωτερικές ή εξωτερικές απλές παρεμβάσεις. Δες πως μπορείς να ανεβάσεις επιδόσεις και να το κάνεις να ... "φυσάει" !

Όλα ξεκινούν από την εξάτμιση.

Όλα ξεκινούν από την εξάτμιση.

H καλή συντήρηση της ή η κατάλληλη μετατροπή-βελτίωση της δίνει, πέρα από μία καλύτερη αισθητική, καλύτερη λειτουργία του κινητήρα και κατ επέκταση επιδόσεις.

Rapid FR από την  Filippidis Turbo Diesel

Rapid FR από την Filippidis Turbo Diesel

Η Filippidis Turbo Diesel προσφέρει το 'νεο μεγάλο gadget' της Dimsport, την συσκευή διαχείρισης ποτενσιόμετρου γκαζιού RAPID FR (η οποία συνδέεται στις μονάδες Rapid των κιτ Rapid TPM).

Πόσο φιμέ είναι νόμιμο;

Πόσο φιμέ είναι νόμιμο;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα φιμέ τζάμια δίνει VIP «αέρα» στο αυτοκίνητο. Επίσης, εκτός από φιγούρα, προσφέρουν και αντιηλιακή προστασία. Ωστόσο πότε είναι νόμιμες;

Nεα - Αρθρα - Παρουσιασεις - Δοκιμες

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το tuning - Το σημαντικότερο σύστημα του αυτοκινήτου που αφορά την ασφάλειά μας είναι το σύστημα πέδησης (φρένα).

όσα πρέπει να γνωρίζεις για το tuning

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός