Έπειτα από μια εξαντλητική πορεία 9.500 χλμ. κάτω από τις ακραίες συνθήκες, 10 Toyota Hilux 4x4 και 6x6 έφτασαν στον Νότιο Πόλο.

Έπειτα από μια εξαντλητική πορεία 9.500 χλμ. κάτω από τις ακραίες συνθήκες, 10 Toyota Hilux 4x4 και 6x6 έφτασαν στον Νότιο Πόλο.

Το Hilux κατακτά την Ανταρκτική

(2/4/2012)

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για το σκληροτράχηλο Toyota Hilux που κατάφερε μέσω μιας ειδικής εξερευνητικής αποστολής, να διανύσει 9.500 χλμ. κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες της Ανταρκτικής.

Μια ειδική αποστολή της Extreme World Races, αποτελούμενη από δέκα ειδικά διαμορφωμένα Toyota Hilux κατάφερε να διανύσει μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών (Νοέμβριος 2011- Φεβρουάριος 2012) περισσότερα από 9.500 χλμ. κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και να φτάσει έως τον Νότιο Πόλο στην ήπειρο της Ανταρκτικής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα, οι ειδικοί της ισλανδικής εταιρείας εξελίξεων «Arctic Trucks» έπρεπε να… βάλουν λίγο το χεράκι τους.
Τα οχήματα της αποστολής ήταν επτά Hilux 4x4 και δύο Hilux 6x6(!) που σε σχέση με τα συμβατικά οχήματα που μπορεί να αποκτήσει κανείς και από την ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota εμφάνιζαν της εξής διαφορές:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: www.autotritipro.gr
SPRING SEAT
NISSAN