mototriti.gr autotritipro.gr aboutthessaloniki.gr 4green.gr
2.280 Καινούρια μοντέλα
Test - Συγκριτικά - Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά
Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
42.900 Μεταχειρισμένα
Αυτοκίνητα - Επαγγελματικά - Autoaccessories
Μοτοσυκλέτες - Motoaccessories
facebook twitter youtube rss
Το νέο Golf GTI κάνει... δίαιτα!
Διαβάστηκε από 4038 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/9/2012
H VW εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μια μελλοντική έκδοση του Golf GTI, κατά 200 κιλά ελαφρύτερη από το σημερινό μοντέλο! Μάλιστα, θα την ονομάσει Carbon GTI, λόγω της εκτεταμένης χρήσης ανθρακονήματος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διεθνή ειδικό Τύπο, η VW προτίθεται το 2014, να γιορτάσει την 40ή επέτειο του θρυλικού Golf, λανσάροντας μια σπέσιαλ έκδοση του κορυφαίου GTI, με την ονομασία Carbon GTI. Σημείο αναφοράς, η χρήση αλουμινίου και ανθρακονήματος, με απώτερο σκοπό τη μείωση του βάρους κατά 200 κιλά, σε σχέση με το σημερινό GTI!
Για να δικαιολογηθεί το κόστος ενός τέτοιου project, η ελαφριά κατασκευή θα εφαρμοστεί και σε άλλα μελλοντικά μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, κυρίως στα υβριδικά και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Όπως και στο αυθεντικό GTI, κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένα δίλιτρος υπετροιφοδοτούμενος κινητήρας απόδοσης 225 ίππων. Η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα, θα έρχεται σε περίπου έξι δευτερόλεπτα, ενώ αναμένεται ένα νέο σύστημα διεύθυνσης, αλλά και εμπρός διαφορικό VAQ, για περαιτέρω βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς του καυτού μοντέλου.

Tags: VOLKSWAGEN GOLF |

περισσότερα νέα & άρθρα »
VOLKSWAGEN - Τελευταία νέα
volkswagen polo - Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η VW θα προχωρήσει στα τέλη του 2013 σε ανανέωση του Polo, το οποίο θα διαθέτει κυρίως επανασχεδιασμένους προβολείς εμπρός- πίσω.
Το VW Polo «φρεσκάρεται»
SCOOP: (22/5/2013)
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η VW θα προχωρήσει στα τέλη του 2013 σε ανανέωση του Polo, το οποίο θα διαθέτει κυρίως επανασχεδιασμένους προβολείς εμπρός- πίσω.

volkswagen tiguan - Το ανανεωμένο VW Tiguan συνεχίζει να αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές στην κατηγορία των SUV και Crossover αυτοκινήτων και να προσφέρεται σε αρκετά καλή τιμή στην 4Χ2 έκδοσή του.
VW Tiguan 1,4 TSI 122 PS BMT
CROSSOVER: (19/5/2013)
Το ανανεωμένο VW Tiguan συνεχίζει να αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές στην κατηγορία των SUV και Crossover αυτοκινήτων και να προσφέρεται σε αρκετά καλή τιμή στην 4Χ2 έκδοσή του.

volkswagen tiguan - Το VW Tiguan με το 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα των 140 ίππων αποτελεί την καλύτερη επιλογή στη γκάμα, παρά το τροχοπέδη του υψηλού κυβισμού κινητήρα.
VW Tiguan 2,0 TDI
CROSSOVER: (19/5/2013)
Το VW Tiguan με το 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα των 140 ίππων αποτελεί την καλύτερη επιλογή στη γκάμα, παρά το τροχοπέδη του υψηλού κυβισμού κινητήρα.

volkswagen - Μια ειδική έκδοση του Golf GTI, για να εορταστούν τα 40 χρόνια του μοντέλου, θα παρουσιάσει η VW στο φεστιβάλ του Woerthersee της Αυστρίας, με κινητήρα απόδοσης 503 ίππων!
Tο Golf Design Vision GTI «αποκαλύπτεται»
ΔΙΕΘΝΗ: (10/5/2013)
Μια ειδική έκδοση του Golf GTI, για να εορταστούν τα 40 χρόνια του μοντέλου, θα παρουσιάσει η VW στο φεστιβάλ του Woerthersee της Αυστρίας, με κινητήρα απόδοσης 503 ίππων!

volkswagen - Σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδίασης της VW, Walter de Silva, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο του λανσαρίσματος ενός μικρού roadster, με στοιχεία από το BlueSport Concept.
Σοβαρές οι πιθανότητες για το VW Roadster
ΔΙΕΘΝΗ: (8/5/2013)
Σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδίασης της VW, Walter de Silva, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο του λανσαρίσματος ενός μικρού roadster, με στοιχεία από το BlueSport Concept.

volkswagen golf - Βρεθήκαμε στη Νότια Γαλλία για έναν από τους θρύλους της αυτοκίνησης, το νέο VW Golf GTI που έφτασε στην 7η γενιά του, είναι βασισμένο σε νέα πλατφόρμα και ισχυρότερο από ποτέ.
Οδηγούμε: Το νέο VW Golf GTI
ΟΔΗΓΟΥΜΕ: (30/4/2013)
Βρεθήκαμε στη Νότια Γαλλία για έναν από τους θρύλους της αυτοκίνησης, το νέο VW Golf GTI που έφτασε στην 7η γενιά του, είναι βασισμένο σε νέα πλατφόρμα και ισχυρότερο από ποτέ.

ΔΙΕΘΝΗ - Τελευταία νέα
bmw - 75 χρόνια μετά το ντεμπούτο της στο θρυλικό αγώνα αντοχής Mille Miglia, η BMW 328 ολοκλήρωσε την τελευταία εκδοχή αυτής της παραδοσιακής... δοκιμής αξιοπιστίας με ομοίως εντυπωσιακό στυλ.
Η BMW 328 στο Mille Miglia 2013
ΔΙΕΘΝΗ: (24/5/2013)
75 χρόνια μετά το ντεμπούτο της στο θρυλικό αγώνα αντοχής Mille Miglia, η BMW 328 ολοκλήρωσε την τελευταία εκδοχή αυτής της παραδοσιακής... δοκιμής αξιοπιστίας με ομοίως εντυπωσιακό στυλ.

Η Lexus ανακοίνωσε, ότι θα κατασκευάσει μέσα στο 2014 ένα πολυτελές coupe, το οποίο θα δανείζεται στοιχεία από το πρωτότυπο LF-CC και θα αποτελέσει μια διαφορετική εκδοχή του IS.
Επιβεβαίωσε η Lexus το IS coupe
ΔΙΕΘΝΗ: (24/5/2013)
Η Lexus ανακοίνωσε, ότι θα κατασκευάσει μέσα στο 2014 ένα πολυτελές coupe, το οποίο θα δανείζεται στοιχεία από το πρωτότυπο LF-CC και θα αποτελέσει μια διαφορετική εκδοχή του IS.

ford - Η ώρα του Τελικού του Champions League έφτασε και η Ford ως επίσημος χορηγός του επί 21 συναπτά έτη, συμμετέχει ενεργά στην συγκεκριμένη γιορτή του ποδοσφαίρου.
Η Ford παίζει μπάλα στον Τελικό
ΔΙΕΘΝΗ: (24/5/2013)
Η ώρα του Τελικού του Champions League έφτασε και η Ford ως επίσημος χορηγός του επί 21 συναπτά έτη, συμμετέχει ενεργά στην συγκεκριμένη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η κυκλοφορία της νέας Lotus Exige S Roadster, η οποία θα είναι 10 κιλά ελαφρύτερη, αλλά με τον ίδιο κινητήρα της coupe, ενώ θα διατίθεται σε Ευρώπη κι Ασία, από το καλοκαίρι.
Nέα Lotus Exige S Roadster
ΔΙΕΘΝΗ: (23/5/2013)
Ανακοινώθηκε κι επίσημα η κυκλοφορία της νέας Lotus Exige S Roadster, η οποία θα είναι 10 κιλά ελαφρύτερη, αλλά με τον ίδιο κινητήρα της coupe, ενώ θα διατίθεται σε Ευρώπη κι Ασία, από το καλοκαίρι.





ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  |  ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  |  BEST BUY

Και έκπτωση
Είχατε ατύχημα τα τελευταία 3 χρόνια?
ΟΧΙ?
5% έκπτωση σας αξίζει!
Αυτόματη ισχύ με την επόμενη ανανέωση
του συμβολαίου σας!


ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ - ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
BEST BUY:Ποιο είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που μπορώ να αγοράσω;
OPEL:To νέο Mokka με έξυπνο σύστημα 4κίνησης από 22.410 ευρώ
ΜΙΝΕΤΤΑ:Tα καλύτερα πακέτα ασφάλισης
SEAT:Ibiza diesel από 10.990 ευρώ
AUDI:Ποιοτικά μεταχειρισμένα με την εγγύηση της Kosmocar
non - paper Πείτε μας τη γνώμη σας
Στα ίδια λεφτά με ένα μικρομεσαίο αγοράζεις το Peugeot 508. Όσο και να θες το μικρομεσαίο, δε μπορεί να μην το δεις διαφορετικά όταν ξέρεις για το Peugeot.
Εσείς πώς συγκρίνετε; Με τα ίδια λεφτά ή στην ίδια κατηγορία;
Μέχρι σήμερα φιγούρα έκανε ο καθένας με το Εσείς σήμερα, τι εικόνα θέλετε να δείχνει προς τα έξω το αυτοκίνητό σας;
Χαμός έγινε με το προηγούμενο Non Paper «Γιατί το Α3 να είναι 7 χιλιάδες ακριβότερο από το Leon;». Και πόσο θα ήθελες να είναι ακριβότερο το Α3 από το Leon; (part 2)
Διαβάστε: 529 non papers 10186 σχόλια




ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
© 2013 autotriti.gr