Τις επίσημες εικόνες του νέου RS3 Sportback έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Audi, το οποίο διαθέτει ένα πιο «αγωνιστικό κουστούμι» σε  σχέση με το A3 Sportback, όπου βασίζεται.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τις επίσημες εικόνες του νέου RS3 Sportback έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Audi, το οποίο διαθέτει ένα πιο «αγωνιστικό κουστούμι» σε σχέση με το A3 Sportback, όπου βασίζεται.

Με 367 ίππους το νέο Audi RS3 Sportback

6.730 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2014)

Η Audi αποκάλυψε το νέο RS3 Sportback, που φέρει 2,5 λτ. turbo κινητήρα με 367 ίππους, ενώ το σπορτίφ, premium μοντέλο ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δλ.

Τις επίσημες εικόνες του νέου RS3 Sportback έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Audi.
Ειδικότερα, το νέο RS3 Sportback διαθέτει ένα πιο «αγωνιστικό κουστούμι» σε σχέση με το A3 Sportback στο οποίο βασίζεται, με τη σπορ έκδοση του μοντέλου να περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- μια πιο επιθετική μάσκα μπροστά με περισσότερες γρίλιες αέρα, 19άρες ζάντες αλουμινίου, καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε απομίμηση αλουμινίου και έναν νέο πίσω προφυλακτήρα που καταλήγει σε γυαλιστερό διαχύτη με διπλή εξάτμιση.
Στο εσωτερικό πάλι του νέου RS3 Sportback ξεχωρίζουν οι δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων από υψηλής ποιότητας Nappa, τα σπορτίφ πεντάλ από αλουμίνιο και τα φινιρίσματα από ανθρακόνημα.
Σχετικά τώρα με την «καρδιά» του γερμανικού μοντέλου, το νέο RS3 Sportback τροφοδοτείται και πάλι από τον 2,5 λτ. 5κύλινδρο κινητήρα της Audi, που για την περίσταση αποδίδει 367 ίππους και 465 Nm ροπής, ενώ το συγκεκριμένο μοτέρ συνδυάζεται με 7άρι S tronic αυτόματο κιβώτιο που μεταφέρει την κίνηση και στους δύο άξονες. Παράλληλα, το νέο σπορ μικρομεσαίο έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,3 δλ. και να «χτυπήσει» την τελική (με περιοριστή ταχύτητας) των 250 χλμ./ώρα.
Τέλος, το νέο Audi RS3 Sportback πρόκειται να λανσαριστεί στην Ευρώπη το πρώτο 3μηνο του 2015, ενώ οι παραδόσεις των πρώτων αυτοκινήτων αναμένονται –σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας- μέχρι το καλοκαίρι.

Το νέο RS3 Sportback τροφοδοτείται και πάλι από τον 2,5 λτ. 5κύλινδρο κινητήρα της Audi, που για την περίσταση αποδίδει 367 ίππους και 465 Nm ροπής.

Το νέο RS3 Sportback τροφοδοτείται και πάλι από τον 2,5 λτ. 5κύλινδρο κινητήρα της Audi, που για την περίσταση αποδίδει 367 ίππους και 465 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw