Το Σαλόνι της Γενεύης επέλεξε η γερμανική φίρμα να παρουσιάσει το αναβαθμισμένο αγωνιστικό μοντέλο της, RS 5 DTM.

Το Σαλόνι της Γενεύης επέλεξε η γερμανική φίρμα να παρουσιάσει το αναβαθμισμένο αγωνιστικό μοντέλο της, RS 5 DTM.

Ανανέωση για το αγωνιστικό Audi RS 5 DTM

3.514 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2014)

Η Audi αναβάθμισε αεροδυναμικά το αγωνιστικό της μοντέλο RS 5 DTM, το οποίο πρόκειται να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού, ενώ οι δοκιμές του θα ξεκινήσουν πριν τις 4 Μαΐου.

Το Σαλόνι της Γενεύης επέλεξε η γερμανική φίρμα να παρουσιάσει το αναβαθμισμένο αγωνιστικό μοντέλο της, RS 5 DTM, το οποίο πρόκειται να περάσει στις αγωνιστικές πίστες αργότερα μέσα στο 2014. Το αγωνιστικό μοντέλο φέρει ένα νέο αναβαθμισμένο πακέτο αεροδυναμικών εξαρτημάτων, το οποίο περιλαμβάνει και νέους εξωτερικούς καθρέφτες, πλαϊνά αεροδυναμικά «κανάλια» και επανασχεδιασμένα πίσω φτερά. Επίσης, το RS 5 DTM διαθέτει μία νέα γρίλια και αεραγωγούς στο εμπρός τμήμα για την καλύτερη ψύξη, τόσο του κινητήρα, όσο και του συστήματος πέδησης.
Επίσης, εκτός από τις αεροδυναμικές παρεμβάσεις, οι τεχνικοί του μηχανοκίνητου τμήματος της γερμανικής φίρμας τροποποίησαν την ανάρτηση του εμπρός και πίσω άξονα. Τέλος, το μοντέλο έκανε την επίσημη εμφάνισή του στο Σαλόνι της Γενεύης, αλλά θα δοκιμαστεί στη Βουδαπέστη στο Hockenheimring λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, η οποία ξεκινά στις 4 Μαΐου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda