Με την καχυποψία των καταναλωτών να έχει μεγαλώσει, στην αγορά μεταχειρισμένου, ερχόμαστε να σας δώσουμε την λύση, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Με την καχυποψία των καταναλωτών να έχει μεγαλώσει, στην αγορά μεταχειρισμένου, ερχόμαστε να σας δώσουμε την λύση, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Μη χαρίζετε, πουλήστε!

18.261 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2016)

Το AutoΤρίτη σας παρουσιάζει το μητρώο των πράσινων μεταχειρισμένων, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να μην... χαρίζετε το αυτοκίνητό σας.

Η αποκάλυψη των πραγματικών ευκαιριών στην αγορά μεταχειρισμένου είναι δύσκολη υπόθεση. Οι υποψίες για την ποιότητα των αυτοκινήτων καλπάζουν και ο καταναλωτής ξέρει πλέον ότι όλα τα μεταχειρισμένα έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την πληθώρα αγγελιών ιδιωτών (περίπου 40.000) οι οποίοι έχουν επιλέξει να δοκιμάσουν την τύχη τους μόνοι τους στην πώληση του αυτοκινήτου τους.
Έτσι για να καλύψει όλα τα μεταχειρισμένα που πωλούνται σήμερα στην αγορά, το AutoΤρίτη στις επίσημες τιμές μεταχειρισμένων που δημοσιεύει έχει για κάθε αυτοκίνητο:
  • κόκκινες τιμές, για τα εισαγόμενα και όσα προέρχονται από εταιρείες ενοικιάσεων
  • κίτρινες τιμές για αυτοκίνητα ιδιωτών και εταιρειών Leasing, που δεν μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν συντηρηθεί σωστά και ότι τα χιλιόμετρα τους δεν είναι γυρισμένα
  • πράσινες τιμές για αυτοκίνητα που οι κεντρικές αντιπροσωπείες μπορούν να βεβαιώσουν ότι έχουν συντηρηθεί σωστά και ότι δεν έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα.
Αν το δικό σου όμως μεταχειρισμένο, έχει συντηρηθεί σωστά και δεν έχει γυρισμένα χιλιόμετρα, πώς θα το κάνεις να ξεχωρίσει; Πώς θα πείσεις ότι δικαιούσαι την ακριβή «πράσινη» τιμή για το αυτοκίνητο σου; Γιατί αυτό θέλει ο πωλητής αλλά και ο αγοραστής: ένα καλά συντηρημένο katharoaimo μεταχειρισμένο.
Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, δημιουργήσαμε το katharoaima.gr. 
Εκεί μπορείτε να δείτε τι είναι ένα katharoaimo 5 αστέρων (πράσινο) και πως να αποδείξετε ότι το αυτοκίνητό σας είναι katharoaimo 5στερο. Εκεί γίνεται και έλεγχος των δικαιολογητικών από την ομάδα του katharoaima.gr, ώστε η δουλειά του επίδοξου αγοραστή να γίνεται πιο ξεκούραστη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Βοηθήστε τους φίλους σας να μάθουν για το μητρώο πράσινων αυτοκινήτων. 
Κοινοποιήστε το στο χρονολόγιο σας στο facebook και στις ομάδες που συμμετέχετε.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN