Η πρώτη SUV Maserati της ιστορίας είναι η νέα Levante, η οποία έρχεται με ξεχωριστό στυλ και αποκλειστικά 4κίνητες επιλογές.

Maserati Levante

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/3/2016

Μετά από αρκετά χρόνια προετοιμασίας, η Maserati έχει έτοιμο το πρώτο SUV της ιστορίας της, τη νέα Levante, που θα μας την παρουσιάσει στη Γενεύη. Σχεδιαστικά, η νέα Levante έχει πολλά κοινά με το πρωτότυπο Kubang του 2011, σε ένα αμάξωμα που παραπέμπει περισσότερο σε crossover παρά σε SUV, με μακρύ καπό που καταλήγει πάνω σε μια μεγάλη γρίλια με επιθετικά φωτιστικά, αλλά και στυλάτο πίσω τμήμα. Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά της σύνολα, η Maserati δεν τα ανακοινώνει προς το παρόν, αλλά πληροφορίες από το εξωτερικό κάνουν λόγο για δύο 3λιτρους V6 βενζινοκινητήρες με 345 και 404 ίππους, αλλά και έναν 3λιτρο V6 diesel με 266 άλογα. Η Maserati αποκαλύπτει πάντως ότι όλες οι εκδόσεις της Levante θα έρθουν με ειδικά εξελιγμένη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερανάρτηση, με την τετρακίνηση Q4 της εταιρείας, αλλά και αποκλειστικά με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

 
  • Jalisco

    Το γνωμικό "κάθε πέρυσι και καλύτερα" ταιριάζει γάντι στο σχεδιασμό των μοντέλων της ΣΕΑΤ.....

      4
  • giorgos alfa75 america

    Nομιζω οτι ξεχασατε να αναφερεται, οτι παρουσιαζονται και οι απλες εκδοσεις της Alfa Romeo Giulia!

      3
    • autotriti

      Απάντηση: Το άρθρο εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα μοντέλα. Στην Giulietta αναφέρουμε και τις υπόλοιπες εκδόσεις.

        1
  • iordanis

    το audi q2 απο πισω κλασσικο vw polo και απο μπροστα κλασσικο audi a2.τιποτα αλλο δεν προσφερουν πλεον.

      2
  • Tsiman

    Ωραίο το CIVIC, αλλά ποιος ξέρει τι τιμή θα του βάλει ο Σαρακάκης; Στα τελευταία μοντέλα βλέπουμε μεγάλη διαφορά στις τιμές Ελλάδος με υπόλοιπης Ευρώπης, χωρίς να δικαιολογούνται από την φορολογία μας.