Mercedes C-Class Cabrio

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/3/2016

Η νέα Mercedes-Benz C-Class Cabrio βασίζεται στην C-Class Coupe και τραβάει τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της σχεδίαση και τις ελκυστικές της γραμμές. Για το άνοιγμα της υφασμάτινης, ηλεκτρικά ανοιγόμενης οροφής της χρειάζονται μόλις 20 δευτερόλεπτα, ενώ η όλη διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και εν κινήσει, με ταχύτητες έως και 50 χλμ./ώρα.


Στο εσωτερικό της είναι εξίσου φανερές οι επιρροές από την C-Class Coupe, με τη προσθήκη όμως του συστήματος AIRCAP, το οποίο βελτιώνει τη ροή του αέρα στο εσωτερικό, καθώς και του συστήματος AIRSCARF στα καθίσματα, για τη θέρμανση του αυχένα των επιβατών.

Σε ότι αφορά στην γκάμα των κινητήρων της νέας Mercedes-Benz C-Class Cabrio συναντάμε 6 βενζινοκινητήρες με απόδοση από 156 (1,6 turbo) έως 367 ίππων για την C 43 AMG 4MATIC. Στους πετρελαιοκινητήρες διαθέσιμα είναι δύο μηχανικά σύνολα 2,2 λίτρων με απόδοση 170 και 204 ίππων.

 
  • Jalisco

    Το γνωμικό "κάθε πέρυσι και καλύτερα" ταιριάζει γάντι στο σχεδιασμό των μοντέλων της ΣΕΑΤ.....

      4
  • giorgos alfa75 america

    Nομιζω οτι ξεχασατε να αναφερεται, οτι παρουσιαζονται και οι απλες εκδοσεις της Alfa Romeo Giulia!

      3
    • autotriti

      Απάντηση: Το άρθρο εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα μοντέλα. Στην Giulietta αναφέρουμε και τις υπόλοιπες εκδόσεις.

        1
  • iordanis

    το audi q2 απο πισω κλασσικο vw polo και απο μπροστα κλασσικο audi a2.τιποτα αλλο δεν προσφερουν πλεον.

      2
  • Tsiman

    Ωραίο το CIVIC, αλλά ποιος ξέρει τι τιμή θα του βάλει ο Σαρακάκης; Στα τελευταία μοντέλα βλέπουμε μεγάλη διαφορά στις τιμές Ελλάδος με υπόλοιπης Ευρώπης, χωρίς να δικαιολογούνται από την φορολογία μας.