Στο stand της SsangYong στην έκθεση της Γενεύης, θα βρεθεί το Tivoli XLV, η διευρυμένη δηλαδή κατά 235 χλστ. εκδοχή του «κανονικού» Tivoli.

H SsangYong στη Γενεύη

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/3/2016

Δυναμικό παρόν θα δηλώσει η SsangYong στην έκθεση της Γενεύης, καθώς το stand της θα το κοσμούν δύο νέα μοντέλα. Το πρώτο θα είναι μια διευρυμένη εκδοχή του Tivoli, με το όνομα XLV. Θα είναι μακρύτερο κατά 235 χλστ. από το «κανονικό» Tivoli, με τα δύο μοντέλα να διαφέρουν από την 3η κολόνα και πίσω. Αμετάβλητο θα παραμείνει το μεταξόνιο των 2.600 χλστ., με το μοντέλο παραγωγής να αποτελεί την εξέλιξη του πρωτότυπου XLV Air Concept που γνωρίσαμε πέρσι στη Φρανκφούρτη. Φυσικά οι επιλογές σε κινητήρες και συστήματα μετάδοσης θα είναι αντίστοιχες με εκείνες του Tivoli.

Το δεύτερο σημαντικό έκθεμα της SsangYong θα είναι το SIV-2 Concept, με το όνομά του να είναι ένα ακρωνύμιο (Smart Interface Vehicle) και την εταιρεία να το χαρακτηρίζει ως ένα μεσαίο πρωτότυπο premium SUV. Ουσιαστικά αποτελεί την εξέλιξη του SIV-1 που είχαμε δει τρία χρόνια πριν, πάλι στην ελβετική πόλη.

Μας δείχνει το πώς θα μοιάζει ένα νέο, 5θέσιο SUV που θα κυκλοφορήσει γύρω στο 2018, μπαίνοντας στη γκάμα της εταιρείας πάνω από το Tivoli. Στην πρωτότυπη μορφή του είναι υβριδικό, φέροντας 1.500άρη turbo κινητήρα βενζίνης και ηλεκτρικό μοτέρ 10 kW, με τις μπαταρίες ιόντων λιθίου να είναι 500 Wh. Το ήπιο υβριδικό σύστημα των 48V, αναμένεται να εμπνεύσει τους μηχανικούς της SsangYong για μελλοντικά μοντέλα παραγωγής.

 
  • Jalisco

    Το γνωμικό "κάθε πέρυσι και καλύτερα" ταιριάζει γάντι στο σχεδιασμό των μοντέλων της ΣΕΑΤ.....

      4
  • giorgos alfa75 america

    Nομιζω οτι ξεχασατε να αναφερεται, οτι παρουσιαζονται και οι απλες εκδοσεις της Alfa Romeo Giulia!

      3
    • autotriti

      Απάντηση: Το άρθρο εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα μοντέλα. Στην Giulietta αναφέρουμε και τις υπόλοιπες εκδόσεις.

        1
  • iordanis

    το audi q2 απο πισω κλασσικο vw polo και απο μπροστα κλασσικο audi a2.τιποτα αλλο δεν προσφερουν πλεον.

      2
  • Tsiman

    Ωραίο το CIVIC, αλλά ποιος ξέρει τι τιμή θα του βάλει ο Σαρακάκης; Στα τελευταία μοντέλα βλέπουμε μεγάλη διαφορά στις τιμές Ελλάδος με υπόλοιπης Ευρώπης, χωρίς να δικαιολογούνται από την φορολογία μας.