Ισχυρότερη κατά 90 ίππους, αλλά και ελαφρύτερη κατά 132 κιλά είναι η κορυφαία Pagani Huayra BC των 800 αλόγων, με την τιμή της κάθε μίας από τις 20 που θα φτιαχτούν, να ανέρχεται στα 2,3 εκ. ευρώ.

Pagani Huayra BC

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/3/2016

Η νέα Huayra BC είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά supercar της εποχής. Έρχεται με έναν αναβαθμισμένο 6λιτρο V12 βενζινοκινητήρα 800 ίππων και 1.100 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με ένα εντελώς νέο 7άρι μηχανικό, αυτοματοποιημένο κιβώτιο της Xtrac. Παράλληλα, η Pagani έχει προχωρήσει και σε μια σειρά από βελτιώσεις, που μειώνουν το βάρος της Huayra BC κατά 132 κιλά σε σχέση με τα 1.350 της «απλής» Huayra. Δυστυχώς, η Pagani δεν ανακοινώνει στοιχεία επιδόσεων της Huayra BC πριν από τη Γενεύη, ωστόσο είναι σίγουρο ότι το 0-100 χλμ./ώρα θα πέσει κάτω από τα 3,0 δλ. και η τελική ταχύτητα θα ανέβει πάνω από τα 370-380 χλμ./ώρα. Σημειώστε τέλος, ότι η νέα Pagane Huayra BC θα κατασκευαστεί σε μόλις 20 κομμάτια και με κόστος 2.300.000 ευρώ για το κάθε ένα.

 
  • Jalisco

    Το γνωμικό "κάθε πέρυσι και καλύτερα" ταιριάζει γάντι στο σχεδιασμό των μοντέλων της ΣΕΑΤ.....

      4
  • giorgos alfa75 america

    Nομιζω οτι ξεχασατε να αναφερεται, οτι παρουσιαζονται και οι απλες εκδοσεις της Alfa Romeo Giulia!

      3
    • autotriti

      Απάντηση: Το άρθρο εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα μοντέλα. Στην Giulietta αναφέρουμε και τις υπόλοιπες εκδόσεις.

        1
  • iordanis

    το audi q2 απο πισω κλασσικο vw polo και απο μπροστα κλασσικο audi a2.τιποτα αλλο δεν προσφερουν πλεον.

      2
  • Tsiman

    Ωραίο το CIVIC, αλλά ποιος ξέρει τι τιμή θα του βάλει ο Σαρακάκης; Στα τελευταία μοντέλα βλέπουμε μεγάλη διαφορά στις τιμές Ελλάδος με υπόλοιπης Ευρώπης, χωρίς να δικαιολογούνται από την φορολογία μας.