VW T-Cross Breeze Concept

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/3/2016

Σίγουρα το κίτρινο χρώμα του Volkswagen T-Cross Breeze Concept κλέβει την παράσταση, όμως δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που τραβάει τα βλέμματα. Στο πρωτότυπο της VW ξεχωρίζουν επίσης οι προβολείς τεχνολογίας LED, τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά (και αλουμινένια), οι ζάντες 19 ιντσών κ.α.


Σε ότι αφορά στο εσωτερικό του T-Cross Breeze Concept, η γερμανική φίρμα τονίζει χαρακτηριστικά ότι έχει σαφείς επιρροές από το BUDD-e concept και για αυτό είναι λιτό, διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής, όχι πολλά κουμπιά και διακόπτες, ψηφιακό πίνακα οργάνων και τριάκτινο τιμόνι.

Για τον χώρο των αποσκευών προβλέπεται χωρητικότητα κοντά στα 300 λίτρα, ενώ όσον αφορά στις διαστάσεις του, το T-Cross Breeze Concept έχει μήκος 4.133 χλστ., πλάτος 1.798 χλστ., ύψος 1.563 χλστ., με το μεταξόνιο του να φτάνει στα 2.565 χλστ.

Το ιδιαίτερο αυτό πρωτότυπο της Volkswagen κινείται από έναν 1.000αρη τρικύλινδρο κινητήρα με απόδοση 110 ίππων και 175 Nm ροπής, ενώ η κίνηση μεταφέρεται στον μπροστά άξονα μέσω ενός 7τάχυτου DSG κιβωτίου ταχυτήτων. 

Οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας ανακοινώνουν μέση κατανάλωση στα 5 λτ./100 χλμ., εκπομπές CO2 στα 115 γρ./χλμ., 0-100 χλμ./ώρα σε 10,3 δλ. και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 188 χλμ./ώρα.

 
  • Jalisco

    Το γνωμικό "κάθε πέρυσι και καλύτερα" ταιριάζει γάντι στο σχεδιασμό των μοντέλων της ΣΕΑΤ.....

      4
  • giorgos alfa75 america

    Nομιζω οτι ξεχασατε να αναφερεται, οτι παρουσιαζονται και οι απλες εκδοσεις της Alfa Romeo Giulia!

      3
    • autotriti

      Απάντηση: Το άρθρο εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα μοντέλα. Στην Giulietta αναφέρουμε και τις υπόλοιπες εκδόσεις.

        1
  • iordanis

    το audi q2 απο πισω κλασσικο vw polo και απο μπροστα κλασσικο audi a2.τιποτα αλλο δεν προσφερουν πλεον.

      2
  • Tsiman

    Ωραίο το CIVIC, αλλά ποιος ξέρει τι τιμή θα του βάλει ο Σαρακάκης; Στα τελευταία μοντέλα βλέπουμε μεγάλη διαφορά στις τιμές Ελλάδος με υπόλοιπης Ευρώπης, χωρίς να δικαιολογούνται από την φορολογία μας.