Το νέο πρωτότυπο VisionS της Skoda, μας προαναγγέλει το καινούργιο SUV της εταιρείας, με 3 σειρές καθισμάτων και υβριδικό σύστημα κίνησης.

Skoda VisionS Concept

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/3/2016

Το πρωτότυπο VisionS της Γενεύης μας προαναγγέλει ένα νέο SUV της εταιρείας, αλλά και την καινούργια σχεδιαστική νόρμα των μοντέλων της Skoda, με χαρακτηριστικά στοιχεία τη νέα στενή εμπρόσθια γρίλια, τα διπλά φωτιστικά σώματα, αλλά και το γεμάτο ακμές πίσω τμήμα. Από πλευράς διαστάσεων, το μήκος φθάνει τα 4,7 μέτρα τοποθετώντας το νέο SUV στη μεσαία κατηγορία αρκετά πιο ψηλά από το Yeti, ενώ το πλάτος είναι 1,91 μέτρα και το ύψος 1,68 μέτρα. Το πρωτότυπο, είναι και το πρώτο μοντέλο της Skoda με 6 καθίσματα σε 3 σειρές θέσεων. Στα μηχανικά του στοιχεία, πιστό στο πνεύμα της εποχής, το Skoda VisionS φέρει υβριδικό σύστημα κίνησης που φορτίζει και από πρίζα, με 1,4 λτ. TSI βενζινοκινητήρα 156 ίππων και 2 ηλεκτροκινητήρες 55 ίππων εμπρός και 116 ίππων πίσω. Η λειτουργία του συστήματος ορίζει ότι ο ισχυρότερος ηλεκτροκινητήρας στέλνει τη δύναμή του μόνο στους πίσω τροχούς και οι υπόλοιποι δύο κινητήρες εμπρός, δημιουργώντας έτσι μια οικολογική τετρακίνηση. Η μέση κατανάλωση τέλος είναι μόνο 1,9 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 45 γρ./χλμ.

 
  • Jalisco

    Το γνωμικό "κάθε πέρυσι και καλύτερα" ταιριάζει γάντι στο σχεδιασμό των μοντέλων της ΣΕΑΤ.....

      4
  • giorgos alfa75 america

    Nομιζω οτι ξεχασατε να αναφερεται, οτι παρουσιαζονται και οι απλες εκδοσεις της Alfa Romeo Giulia!

      3
    • autotriti

      Απάντηση: Το άρθρο εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα μοντέλα. Στην Giulietta αναφέρουμε και τις υπόλοιπες εκδόσεις.

        1
  • iordanis

    το audi q2 απο πισω κλασσικο vw polo και απο μπροστα κλασσικο audi a2.τιποτα αλλο δεν προσφερουν πλεον.

      2
  • Tsiman

    Ωραίο το CIVIC, αλλά ποιος ξέρει τι τιμή θα του βάλει ο Σαρακάκης; Στα τελευταία μοντέλα βλέπουμε μεγάλη διαφορά στις τιμές Ελλάδος με υπόλοιπης Ευρώπης, χωρίς να δικαιολογούνται από την φορολογία μας.